Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?
Semmire sem megoldás a szex, egy másik partner vagy egy másik kapcsolat?
Téged átvertek és elhagytak?
Veled valami nem egészen stimmel öreg...
"ha van csajom,akkor is ugyanolyan az életem,mint ha nincs"---> ezt nem is értem, hogy lehet ilyet írni :)
Neked egy lakatlan szigeten kéne élned.
De az is lehet h nagyon rosszul fogalmazol....és félreértjük mindannyian :)
MErt akik azt hiszik, azok érzik, tudják,hogy ezen kívül már mindent megtapasztaltak, amit akratak, elérték azt amit akartak, legalábbis elégedettek, de boldognak nem boldogok. Az elégedettség és a boldogság nem ugyanaz, még csak nem is rokonfogalma. Két egymással párhuzamos valami, ami nem kompenzálja a másikat.
Nemi vágy nagy úr, pont mint az éhség és a szaróinger.
Ki kell elégíteni, különben diszkomfort van! rákursz, megkattansz. Egy idő után meg annyira megkattansz,hogy ki is írthatod könnyen magad. Vannak akik eljutnak erre a szintre.
Ebből azért elég visszahúzó erő egy viszony ,amolyan jóbbsikerült féle, mert euforikus érzéssel telenyomja az agyadat, elnyomja a depresszív hangulatod, egyre kevesebbet gondolsz az életed kioltására. Újabb célok jöhetnek, máshogy vagy képes felfogni a létezést.
Ez nélkül ha tetszik, ha nem egy borongós szemét szakaszba ér az életed, amiben megszünnek létezni a színek, csak a sötétség lepi el az egész elmédet, és soha többé nem leszel felszabadult. Egyenes út a semmibe....
Szóval,át kéne fogalmazni...
Lényegi dolgokban nem változik semmi.Ha eddig szar volt a munkahelyem,rosszkedvű voltam általánosságban,kevesebbet keresek,mint amennyire igényem lenne,és lesz egy csajom,akkor semmi sem változik,csak lesz kit dugni.Mert barátai az embernek általában vannak,akiknek panaszkodhat.Haverjai vannak,akikkel szórakozhat.Semmit nem ad jóformán az élethez,csak szexet,meg vonzalmat.Talán így jól írtam le.
ÉS normális élettel rendelkező embernek ugyanúgy vannak haverjai,barátai gondolom.SZerintem nem úgy megy,hogy lesz egy csaj az életemben és attól minden jobb.
ma 14:00
Freud egy idióta volt, akinek a tanai orvosok között is akkora tiszteletnek örvendenek, mintha közvetlenül a jó istentől kapták volna. Ez a baj a pszichológiával, ez az iszonyat tekintélyelvűség. Valakit elfogadtak 1 évszázada "szaktekintélyek" és kész, majd kb 500 év múlva kiderül, hogy ez egy nagy f*szság. Mond 1-2 jó dolgot, de a többi csak fantazmagória, mint ahogy az elméleti pszichológia 90%-a. Bizonyíték: hány embert tudsz, aki kigyógyult bármilyen személyiségzavarából a pszichológia által?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!