Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt 16 évesen még barátnőm? (többi lent)
Figyelt kérdés
Soha nem volt még és csak igazából akkor tudok csajozni ha be vagyok b*szva, de akkor meg nem emlékszem utána semmire... :((2013. jan. 29. 07:16
1/8 anonim válasza:
talán ne igyál annyit és emlékezni fogsz
2/8 anonim válasza:
Azokra a csajokra nem is érdemes emlékezni, hidd el :)
3/8 anonim válasza:
Ha arra mész hogy csajod legyen, akkor nem is lesz!! én is így voltam. Majd mikor meguntam, és nem érdekelt hogy lesz e csajom, csak ugy besétált az életembe, és minden jó lett! egyszerű a dolog. LÉGY ÖNMAGAD!!!
4/8 anonim válasza:
Nem vagy semmiről lekésve, hidd el. Majd lesz. :)
5/8 anonim válasza:
Az nem gáz, ha 16 évesen még nem volt barátnőd, mindennek eljön az ideje ... az viszont elég gáz, hogy 16 évesen olyan szinten be szoktál rúgni, hogy utána nem is emlékszel semmire ... Üdvözlöm a szüleid és köszönjük nekik, hogy ilyen csökött generációt nevelnek ...
6/8 anonim válasza:
16 évesen még nekem sem volt és azt hittem, hogy nem is lesz soha, mert nem voltam jóképű, gazdag, egyetemre sem jártam, legalábbis úgy gondoltam akkor, hogy ezért. Ma már tudom, hogy ezek rohadtúl nem számítanak.
Amúgy 19 évesen lett előszőr, de nem sokáig tartott, mert nem szerettem a lányt, aztán lett másik, aztán meg másik, aztán azt elvettem, aztán meg jöttek a gyerekek....
Úgyhogy nyugi, majd mindennek el jön a maga ideje. 39
7/8 anonim válasza:
Talán azért, mert normális ember 16 évesen kezd el csajozni és inni 1-2 pohárkával. Komolyan mondom, ti tinigyerekek tényleg nem érzitek, mekkora gáz ennyi idősen alkoholista hülyét játszani....?
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Hogy arra válaszoljak hogy miért iszom néha tényleg nagyon magam...mert ugy sokkal könnyebb föloldódni, csajozni, vagy ( egy 16éves szájából furcsán hangzik) de vannak problémák a csöpp kis életemben ( család, barát)... és ezeket próbálom kompenzálni...néha...
2013. jan. 29. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!