Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 23 évesen, lehet esélyem 27-35 éves nőknél?
csak kiváncsi voltam mit gondoltok erről
köszi a válaszokat!
Nálam nem igazán. Én már olyan kapcsolatot keresek, ami fejlődőképes, biztos perspektíva van benne (házasság, gyerekvállalás). Egy 23 éves erre még nem alkalmas az esetek döntő többségében.
27 N
Miért fontos neked, hogy ebből a korosztályból legyen a nő?
Egyébként én épp csak idősebb vagyok nálad, de a fenti korosztályból van a párom, úgyhogy nyilván szerintem lehet :-P
Mindamellett tényleg nem értelek. Ha az a mániád, hogy le akarsz feküdni egy idősebb nővel, irány a Swinger-klub, vagy mittomén.
Ha egyébként nincs rá nagyon jó okod, nem ajánlom az idősebb nőket, mert ők nem olyanok, mint a Szex&NY hősei, hanem általában tervezik az életüket. Én tudom. Szeretem a páromat, de veszettül nagy kérdéseket dob fel az, hogy ő az idősebb, amikre nem könnyű megnyugtató választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!