Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évesen gáz egyedül lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen gáz egyedül lenni? Még van esélyem találni valakit?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem neked már nincs .... -.-"

miért ne lenne????? 20 vagy csak bas"zod!!

2012. szept. 9. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmikor, semmilyen korban nem gáz egyedül lenni. Senki nem fog érte lenézni, ha nincs senkid. Attól még lehetsz te a világ legszebb, legkedvesebb nője. Ez hülyeség...ne aggódj már!
2012. szept. 9. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
esélytelen -.-
2012. szept. 9. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:
tőlem pár évvel idősebbek már férjhez mennek,én meg még meg sem találtam az illetőt,pedig ennyi évesen már az emberek nagy része megtalálta :(
2012. szept. 9. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ha neked ennyire hiányzik egy pasi...szerintem sokkal jobb egyedül élni! Kényelmesebb, tudsz a munkádra figyelni, ott érvényesülni, és nem kell otthon még plusz a pasid után takarítanod meg rá főznöd...
2012. szept. 9. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Mai világban egyre több az egyedülálló nő. Már egy egész nagy réteg kialakult. Nem szeretnek már főzni mosni takarítani , úgynevezett saját jogaik vannak,és karrieristák jobban mint a férfiak. Nem híveik a kapcsolatoknak,ez persze nem jelenti azt,h ne lenne szexuális életük. És még büszkék is a szingliségükre,amit semmi pénzért nem adnának el, mivel általában van is nekik. Kicsit olyanok mint a gazdag férfiak,de ez nőben sokkal rosszabb...
2012. szept. 9. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Örülj annak, amíg nincs nyakadon nő. Utána jönnek a gondok. A házasság, családalapítás téma bőven ráér 30 évesen is, addig meg bulizz, éld az életed, építsd fel magadnak az életed(saját ház, kocsi, stb), aztán majd minden megváltozik.

Addig meg csajozgass, aztán ha összejön egy komolyabb, akkor örülsz neki, ha nem akkor jöhet a következő csaj és így tovább.

18/F

2012. szept. 9. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok 20 éves létemre. Néha hiányzik, hoyg nincs mellettem pasi, és látom, hoyg van olyan ismerősöm, aki már házas, gyereke is van. Előbb-utóbb remélem nekem is lesz.
2012. szept. 9. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit mondjak én 30 évesen akkor?
2012. szept. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!