Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le udvariasan?
Szűk pár hónapja össze ismerkedtem baráti társaságban egy fiúval.Többször akart velem találkozni úgy hogy a haverjai is ott vannak,de én lemondtam.Aztán most a napokban rám írt,hogy mi a helyzet velem meg,hogy taliznánk-e.Én kérdeztem,h haveri talit akar-e mondta,hogy persze.Ma taliztunk részemről csak haverilag.Kibeszélte a barátait,az exeit.Aztán rám írt fb-n h épségben haza értem-e és,hogy mikor tudunk talizni.Én rá kérdeztm,h jönne-e velünk még vki azt mondta,h igen,de én nem vagyok benne biztos.
Nekem úgy tünik,hogy akar valamit,de én csak haverkodni akarok vele semmi mást.Nem is adtam alá a "lovat".
Olyan nincs hogy finom lekoptatás.
Nyugodtan viselkedj bunkón. Egyrészt egyből levágja és nem zaklat, másrészt könnyebb a lelkiismeretének. (Azt nem tudom neked nehezedre esik-e).
Ha meg haverkodsz vele, akkor lehet félreérti és reménykedik. Azzal jó alaposan kicseszel vele.
Köszönöm! :)
Hát ma taliztunk még csak kettesben,de ma már rám írt és kávézóba hívott.nekem ez már randit jelent.most kezdem el úgy érezni,h tényleg akar is vmit.
a bunkóság nehezemre esne nagyon. :( közölni tudom vele,h a találkozás sajnos nem fog menni...ettől a ponttól kezdve meg nem reagálok a leveleire.jobb lenne még így az elején...
reményt táplálni nem szeretnék benne,mert az nem fair dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!