Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy lány rámozdul a fiúmra? Nem tudom mit tegyek hogy koptassam le mert állandóan megy utána.
Ha a pasid nem állítja le, akkor te max dobhatod.
Ezt neki kéne helyre tennie, és ha nem teszi, az egyértelmű, hogy mit jelent...
Kedves Kérdező!
Szerintem a barátodnak át kellene látnia ezt a helyzetet, és nem neked kellene törnöd a fejed ezen.
Ha pedig nem koptatja le a barátod a lányt, akkor (bocsi, ha ezzel most megsértelek) vagy élvezi, vagy csak szimplán nem tud/akar ez ellen tenni semmit.
Mondd el a barátodnak, hogy téged ez zavar és hogy csináljon valamit. És ha ő nem akar tenni ez ellen, és továbbra is hagyja, hogy ez a lány menjen utána, és csak úgy rámásszon, akkor talán nem vesz téged elég komolyan, és nem gondolja komolyan a veled kapcsolatos dolgokat.
Minden esetre, szerintem ülj le vele beszélni, és együtt megoldhatjátok. Egy pár vagytok, közösen kell megoldani az ilyen problémákat. :)
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!