Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt páran, hogy egy barát/barátnő vagy szexpartner megoldaná a problémáit?
A barátnő a párod akit szeretsz, vele éled az életed, az ő kezét fogod meg hozzá szeretsz odabújni, egy lány magát az érzést adja. Nem csak a szexet.
De szerintem reménytelen eset vagy, mintha nem tudnál különbséget tenni nő és férfi között.
Szerintem ha így gondolkodsz akkor kérd meg az egyik haverodat had k*rhasd meg, mert egy lyuka neki is van végül is nem??? Istenem...
Na mindegy ez itt teljesen felesleges csak az igaza mennek oda vissza.
Jó neked nem kell barátnő hát akkor ne legyen, maradj magadnak, a haverjaiddal.
Te életed te döntésed.
Minden jót.
19es,nem tehetek arról,hogy nem tudsz olvasni.A haverokat csak ivászat és hasonlók címén említettem,a barátokon van a fő szerep.
Amúgy meg érdekes,hogy az ember egy kis ezrelékéből úgy vélik páran,már ismerik a baját,vagy hogy nem normális és mehet a dilidokihoz.De szerintem attól,hogy egypár dologban nem értek egyet a többséggel,attól még nem leszek kevesebb,mint a többség.Lehet hogy ők tévednek,és akkor?(Valaki egyszer azt mondta,kerek a föld és le volt hülyézve.Valaki egyszer azt mondta,a csupasz vaskerék fog gurulni a vas síneken,és nem igazán hittek neki se.
Én azt mondom, a párkapcsolatok túl vannak értékelve.Persze aki ezer éve teper,hogy legyen neki egy,az nem fogja azt mondani,hogy ja,nem nagy cucc.
Már nem azért,de szerinted csak 1 barátnő van egy embernek,akit szeret egy életen át?Mert akkor téged jól átvertek.
És nem érzésekről van szó,hanem cselekvésekről zsenikém.
Még annyit árulj már el nekünk kérlek , hogy hány éves vagy.
Nem b@szogatás miatt.
És még annyit , hogy volt e már kapcsolatod, vagy komolyabb, vagy volt e valami lelki törés az életedben, megbántás megcsalás stb...
Na,hát 20 és 30 közt vagyok.Volt hosszú,együttélős kapcsolatom is.Meg sok kicsi.
Úgyhogy van összehasonlítási alapom.
És nem érzem törésnek a szakításokat,csak egyik fejezetnek vége,jön a következő.Persze az elején mind fáj,a nagyobbak jobban,de mindenen túl lehet lépni.
És itt pl sokan erölködnek,frusztrálódnak,mert nincs csajuk/pasijuk,és hogy az milyen jó lenne.Legtöbbnek az első sincs meg.Azok a legelszántabbak,akiknek 20 felett sincs meg az első.
És félre értettél,nem azt mondom,hogy nem kell soha barátnő,csak azt,hogy ez túl van értékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!