Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a múltat?
Pár évvel ezelőtt megismerkedtem a számomra legszeb lelkületű fiúval, és az a benyomásom ő ugyanezt gondolja rólam. Nagyon megszeretük egymást, nagy szerelem nem lett belőle, amolyan legjobb barátok lettünk, mindent megosztottunk egymással, nagyon megbíztunk a másikban.
Csak aztán eljött egy viharos időszak.
Rendszeresek lettek a bántások, veszekedés, ő csalódott, én meg becsapva éreztem magam... Az egész arra alapult, hogy nem értettük meg egymást, és mindkettőnk nyakig benne volt a trutyiban a magánéletében lelkileg is, szóval nagy volt a káosz. Ő pedig akkoriban már úgy gondolta job lesz ha elmegyek, erre nyomatékosan meg is kért. (bár ő soha nem tett lépéseket a kapcsolat megszakításárért, velem maradt, mert szerettem, és az én kezembe adta a döntést -_-)
Azóta jóadag idő eltelt. Nem lett belőle hosszútávú kapcsolatszakítás, csak egy kisebb időszak. Azóta minden rendjén van, állandóan kedvemre akar tenni, szeretne "lekenyerezni" jó értelemben, sokat dícsér, érzem, hogy újra mindent megbeszélünk, szóval a jelenlegi helyzet nem is lehetne ennél csodásabb.
Csak hogy bennem még mindig ott a tüske. Sajnos a viharos időszak nem 1-2 hét, hanem több volt, és bár már minden pillanatot élvezek amit együtt töltünk, a múlt még mindig fáj...
Ha nem muszáj, nem akarok vele beszélni erről... Lerágott csont.
Ilyenen mi is keresztülmentünk a házasságunk alatt, és gondolom még nagyon sokan. Nem könnyű elfelejteni a bántást, a csalódást. Nagyon tudatosan kell figyelmeztetned magad, hogy az már elmúlt. Vannak csoportok, meg jógatechnikák is meg agykontroll... meg egy csomó ilyen "praktika", amivel az ember a jó felé tud fordulni.
És tudnod kell, hogy szinte mindenkinél van ilyen, de a kapcsolatotok többet ér, mint az a rossz időszak.
Mérlegre kellene tenned, hogy a régi sérelmek, vagy a mostani "nem is lehetne csodásabb" nyom többet a latban. Az óvatosság nem árt, de felesleges a sérelmeidet "dédelgetni", ha a másik láthatóan mindent megtesz azért, hogy elfelejtesse a rossz időszakot.
Amúgy nem nagyon értem én sem; ti most legjobb barátok vagytok sok közös programmal, vagy egy párt alkottok? Mert nem teljesen mindegy.
Akkor nem igazán értem a problémádat. Barátok vagytok, akiknek volt egy átmeneti, rossz időszaka. Túl vagytok rajta, és most minden oké. Mit kéne erről tovább beszélgetni? Vagy mit vársz a barátodtól? Mivel kéne még jóvá tennie azt, amin közös elhatározással túlléptetek, különben nem lennétek már barátok, max ismerősök?
Biztos, hogy ez csak ilyen öribari ügy? A részedről is?
Nem a kapcsolati státuszotokon akartam rágódni. Csak a kiírásod tartalma miatt kérdeztem. Így inkább azok szoktak írni, akik egy párkapcsolatban élnek át valami komoly problémát. Aztán kibékülnek, de a bizalom megrendül. És hiába szeretnék mindketten, a jelenre koncentrálni, a múlt sérelmei megmaradnak.
Ezen legfeljebb addig fogsz rágódni, amíg nem találsz párt magadnak, az meg csak-csak nem 4 év múlva lesz:-)) Akkor már az lesz a legfontosabb, hogy ő legyen a testi-lelki legjobb barátod, és társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!