Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mondom nem értem ezt. Vélemények?
Kb 6-7 hónap múlva szeretnénk esküvőt, de a párom beszélni sem szeret róla.
Ma mikor felhoztam,az volt a válasza, hogy az sem biztos,hogy lesz esküvő a hozzáállásom és nyávogásom miatt.
Már régóta ígéri nekem,hogy leszokik a cigiről,sosem tette meg.Most ment a világ majdnem másik végére dolgozni és mikor kérdeztem mennyi cigit szívott el, kiakadt, hogy legalább ilyenkor hagynám békén.Hozzáteszem 15év van köztünk és baromira nem érdekelne,ha nem károsítana a cigi és nem szeretném,hogy amikor majd az oviba viszi a gyerekét,megkérdezzék tőle,hogy a papád hozott?vagy épp amikor én még nevelem a gyerekünket,őt szépen elviszi a cigi. Miért nem fogja fel,hogy neki akarok jót? Mindig baja van velem.Akár mit is teszek az sosem jó.Miért van ez?Most is felhívtam,mert új infót kaptam az esküvővel kapcsolatban, és az volt a válasza,hogy erről ne beszéljünk mert az sem biztos, hogy együtt maradunk(már a menyasszonya vagyok) Számára elég lenne elkezdeni tervezni előtte 2-3hónappal.Komolyan minden pasi azt gondolja,hogy 3hónap elég egy esküvő leszervezéséhez?
Ez már rég rossz. Tudom, mert ugyanebben a helyzetben voltam... :) Nem is rég, kicsivel több, mint 1 héttel ezelőttig. Mindenben én voltam a rossz és semmit sem tudtam jól csinálni. Sosem veszekedtem, kedvesen és nyugodtan szerettem volna mindent intézni, de mindig csak haragot gerjesztettem benne...nem volt türelme hozzám, beszólogatott, stb. Én egyébként sem vagyok egy idegeskedő típus, nem felhúzom magam ha gond van, hanem elszomorodom...
Szakítottam. Nem veszekedtem, nem kötöszkötem és nem is duzzogtam. Az utolsó bunkó megjegyzésnél teljesen higgadtan közöltem, hogy kérlek szépen szedd össze a holmidat, nekem így nem megy. Se szó, se beszéd, összepakolt és elment. Utána kegyetlenül rossz volt és mindig nézegettem a telefont, hogy hátha hívott... De belül tudtam, hogy ez így nem megy. Olyan áron nem, hogy én tönkremegyek. 3-4. napon már sokkal jobb volt, rájöttem, hogy máshogy is lehet élni... Ő volt a mindenem, mindent vele csináltam, de lehet másképp is. Hidd el nekem, hogy sokkal de sokkal jobb lesz nélküle! Most még nem így látod és szenvedni fogsz, de kérlek, érzelemmentesen és csakis józan ésszel gondold át! Így akarsz élni? Tönkre akarsz menni? Ugye nem...? Gondolj át mindent jól és dönts. De ne vegyítsd az érzelmeiddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!