Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintem nem kell annyira...

Szerintem nem kell annyira komolyan venni a kajás részét a dolgoknak. A mozgás lényegesebb. Vélemények?

Figyelt kérdés

Gondolok itt tömegnövelésre, fogyásra. Egyértelmű ha valaki fogyni akar egyen kicsit kevesebbet, de az elhízás fő oka a kevés mozgás - vagy nem? - szerintem bőven elég lenne ha kevesebb cukros dolgot enne az ember és annyit mozogna, amennyit csak bír. Csak mozogja le. A tömegnövelésnél meg ugyanúgy. Látom a sok kérdést, hogy most izom vagy zsír vagy mi jött fel. Hát ha valaki eszik de mellette van izommunka akkor egyértelmű, hogy az izomban jön fel. Vagy nincs igazam?

Szóval szerintem mindenki túldramatizálja a dolgokat, mert mindenhol csak ömlesztik a ****-t, és mivel nem ért hozzá, ennek hisz.

2009. dec. 13. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
van benne egy kis igazság,anyám rendesen eszik csokit is akár 11-kor is ,de mindennap fut 18 km-ert és vékony..
2009. dec. 13. 18:10
 2/2 anonim válasza:
Elvileg 70%-ot számít a kaja és 30%-ot a mozgás...
2009. dec. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!