Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem normális, ha eljutottam oda, hogy nem tudom komolyan venni a nőket?
Azt állapítottam meg a nőkről (így általánosságban), hogy a férfit csak férfinak tudják elképzelni, de nem nézik, milyen ember. Ha nyitottan, korrekten és őszintén közelítesz egy nő felé (mint egy másik férfival tennéd barátkozásnál), mész a barát zónába. Csak az a fontos, hogy magas légy, jóképű, határozott, ambiciózus és jó legyen veled a szex, tehát csak a státusz és a külső adottságok (fellépés) a fontos. Egyetlen nő nem nézi a belső tulajdonságokat, hogy korrekt vagy-e, megbízható, hűséges, megértő, figyelmes, gyengéd, őszinte, érzelmes, intelligens stb. Azt gondolom ezeket a nők valamiért fel sem tudják mérni...ezt tapasztaltam. Persze jellemzően a legtöbb nő ezen sír a szakításokkor, hogy "megcsalt, erőszakos volt, átugrotta az élőjátékot, figyelmetlen volt", de ahelyett, hogy ezúttal szolidabb, korrektebb srácokat választaná, megint kiválaszt egy s*ggfejt, aki izgalmas és kiszámíthatatlan.
Én eljutottam oda, hogy akármilyen nővel találkozom, legyen 18 vagy 25, magas vagy alacsony, szép vagy átlagos, egyetemet végzett vagy sem, mind ugyanolyan a szememben ösztönösen. Ha tudom mit akar hallani, simán átverem és a kezeim között van. De én nem szeretek senkit kihasználni, habár tudnék.
Hogyan vegyen újra komolyan a nőket, hogyan legyek ismét idealista, aki hiszi, hogy a két nem közös metszéspontja nem csak a szex?
mért,ti olyan nőt kerestek,aki alacsony,kövér,teljességgel közömbös a világ dolgai iránt,nem dolgozik,nem tanul,nem foglalkozik magával?
minek kell általánosítani folyton?
"simán átverem és a kezeim között van" de nagy májer vagy,öcsém...
Sehogy. Szerintem skatulyázz be minden nőt, és használd az eddig jól felépített elméletedet továbbra is.
23/L
Issssssstenem, ti sose fogytok el?
Nem csak a külsőség a fontos.
A JÓ SZEX ALAP. Miért, te maradnál olyan nő mellett, akivel rossz? Nemhiszem..
Az hogy ambiciózus legyen az saját érdeke is a férfinak, senki nem szeretne leragadni.
De nézik a belső tulajdonságokat, csak rólad valszeg eleve ordít, hogy egyébként egy 0 vagy.
Ne vedd komolyan a nőket. Hagyd őket békén, jobb lesz nekünk is, meg neked is.
És te mered magad férfinak nevezni?
A jó szex az alap (Y). Mikor az én barátnőmmel remek volt a szex, neki még is a bankos csávó kellett akkor az sem elég. A nőknek mindegy a faszod mérete,vagy a karodé, vagy bármilyen test méret.Nekik csak a státusz számít/pénz, a fellengőzés,úgy, hogy eközben Ők esetenként nem tesznek semmit érte,a belső tulajdonságok nem fontosak, csak a látszat, ha gazdagnak látszol, jó vagy, ha ambiciózusnak jó vagy. Azt hitetsz el velük pont a felszínességük miatt amit csak akarsz.Sokokos nővel találkoztam, családban, való életben, de a tipikus női butaságokat mind mind elkövetik, és ha ezekre rá mutatsz vagy sajnáltatják magukat, vagy terelnek, támadnak.Az, hogy a nőket általánosítjuk az valószínűleg azért van mert nem találkoztunk kivétellel, vagy ha még is akkor el sem hittük, hogy Ő lehet kivétel.Én amiket mondok az előttem levők példáiból is veszem, mivel ha jól figyelsz egy nőre maga ellen beszél folyton, és ha ezt Te észreveszed könnyen tudsz irányítani. Kevés nő ambiciózus,tízen évesen kezdik el gyakorolni, utána már jól színlelik, de mögötte még sokan csak sírós kislányok.Tényleg ne vedd komolyan a nőket, felesleges, bízni nem lehet bennük, még házas vagy komoly kapcsolatban élő nőkben sem.A boldog komoly kapcsolatban élő nőknél is van egy tipikus szám, a 7-es 7 év után mindre rájön valami, újítani akarnak,ezek a "spontán" újítások végződnek válással, szakítással, és hasonló hajcihőkkel amikbe sokszor saját maguk törnek bele,persze ezt be nem vallva.A nők saját marhaságukkal teszik tönkre magukat, a fontos dolgokra nem figyelnek, néznek de nem látnak, pedig nagyon sok mindenre lennének képesek,egy nő többre is képes lehetne mint egy férfi,mivel magamból kiindulva ismerem a férfiakat is! De nem, ők makacsul ragaszkodnak a saját butaságmátrixukhoz, mivel ők a nagy változtatók, abból nem mernek kilépni ;)
Testvér, ez a ok internetamazon nem segített neked túl sokat, hanem mint ahogy említettem, inkább letámadtak téged.Van 1-1 igazság abban amit mondanak,csak szűrd le. Figyeld mit mondanak ;)... Ezzel ellentétben viszont Én remélem tudtam segíteni! Ha olyan nőt akarsz aki olyan mint amiket írtál, a kevésbé szebbek közül válassz, mivel ők az igazi értékeket ebből kifolyólag észre tudják venni. Ők gyakran durcásabbak,de csak mert nem jó nők. Legyél velük kedves. Okosat és szépet nem találsz, mivel a szép hamar elbízza magát, és hibázik.Igazi férfit keresnek úgy hogy közben ők nem figyelnek arra, hogy igazi nők-e. (nem a női nemi szervtől azok és nem is a sminktől)
Utoljára hagytam a legfontosabb tanácsot amivel mindkét fél egyet fog érteni: Ne legyél szerelmes !
Tökéletes meglátás, hogy a nők azonnal támadnak ha kritizáljuk a viselkedésüket. Nézd meg, igaz, hogy csak általánosítottam a kérdésemben (ami eleve provokatív picit), de semmi személyeskedést, kifejezetten sértőt nem írtam, csak a világnézetüket, a pasikhoz való hozzáállásukat írtam le, tapasztalatom fényében.
Erre elhordanak mindennek, 0-nak, nem vagyok férfi, jobb lesz a nőknek nélkülem, stb.
Erre a szintre nem tudok lealacsonyodni, sajnálom.
AZ UTOLSÓ"
Nem csak egy, még ha nem is velem, mással igen, ha végig olvastad, láttad, hogy írtam családot is. Ezt az "elméletet" nem osztottam volna meg soha senkivel eddig ha nem találnám teljesen igaznak és sajnos nemebben hinnék! Ezt egy kis beszélgetés alatt túlságosan könnyen rátudtam illeszteni minden nőre, és nem elfogultságból. Próbáltam minden szemszöget kipróbálni, a vége ez lett. A nők nem tisztelik a férfiakat, és ez viszont is ígyvan, végeredményben úgy találtam,barátokkal női barátokkal is megbeszélve a nők kicsivel hibásabbak, és mivel Én csak egy vagyok a sok közül nem tudok mást tenni, minthogy nézem ahogy a nők vagy megváltoznak vagy nem. Az én szememben eddig még nem volt kivétel, és ezt Én is nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!