Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nem normális, ha eljutottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem normális, ha eljutottam oda, hogy nem tudom komolyan venni a nőket?

Figyelt kérdés

Azt állapítottam meg a nőkről (így általánosságban), hogy a férfit csak férfinak tudják elképzelni, de nem nézik, milyen ember. Ha nyitottan, korrekten és őszintén közelítesz egy nő felé (mint egy másik férfival tennéd barátkozásnál), mész a barát zónába. Csak az a fontos, hogy magas légy, jóképű, határozott, ambiciózus és jó legyen veled a szex, tehát csak a státusz és a külső adottságok (fellépés) a fontos. Egyetlen nő nem nézi a belső tulajdonságokat, hogy korrekt vagy-e, megbízható, hűséges, megértő, figyelmes, gyengéd, őszinte, érzelmes, intelligens stb. Azt gondolom ezeket a nők valamiért fel sem tudják mérni...ezt tapasztaltam. Persze jellemzően a legtöbb nő ezen sír a szakításokkor, hogy "megcsalt, erőszakos volt, átugrotta az élőjátékot, figyelmetlen volt", de ahelyett, hogy ezúttal szolidabb, korrektebb srácokat választaná, megint kiválaszt egy s*ggfejt, aki izgalmas és kiszámíthatatlan.

Én eljutottam oda, hogy akármilyen nővel találkozom, legyen 18 vagy 25, magas vagy alacsony, szép vagy átlagos, egyetemet végzett vagy sem, mind ugyanolyan a szememben ösztönösen. Ha tudom mit akar hallani, simán átverem és a kezeim között van. De én nem szeretek senkit kihasználni, habár tudnék.

Hogyan vegyen újra komolyan a nőket, hogyan legyek ismét idealista, aki hiszi, hogy a két nem közös metszéspontja nem csak a szex?

2013. jan. 27. 12:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
TÁMADÁS! :) lesz még több ne félj...ismerd fel!
2013. jan. 27. 14:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Amúgy meg mégis mi alapján ítéljelek meg, ha nem a véleményed által?

Ha kiírsz egy ilyen kérdést, nem is értem, még is mit vársz?

2013. jan. 27. 14:32
 13/22 anonim ***** válasza:
4#10#12# gondolom ugyan az vagy.Ha kilátnál magadból - ezt nem sértésnek szánom - és nem azon mérgelődnél, hogy "itt most jól megmondták a nőknek, én is odapirítok nekik" akkor felfognád, hogy Ő most segítséget kért, tőletek, egy választ, a miértjeire, NEM PEDIG ÉRTÉKELÉST SAJÁT MAGÁRÓL VAGY A KÉRDÉSÉRŐL !!! Ha képtelen vagy választ adni, akkor maradj csendben.
2013. jan. 27. 14:39
 14/22 anonim ***** válasza:
5#10#12# *
2013. jan. 27. 14:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Te meg engem támadsz, az mitől jobb?

A választ meg már megadtam. Ne menjen nők közelébe.

Írtam volna, hogy keresgéljen máshol, de a kérdésből kiderült, hogy ez már lehetséges, hogy megvolt.

Nekem elég sok rossz tapasztalatom van a férfiakkal, érdekes módon nem jövök ide rinyálni és általánosítani, mert tudom, hogy akadnak még normálisak, csak egyszerűen még nem találtam olyat és sokszor bennem volt a hiba.

2013. jan. 27. 14:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha valamiről ennyire rossz véleménnyel vagyok, azt kerülöm, nem foglalkozok vele, nem hogy még picsogjak miatta.
2013. jan. 27. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha amit írtam támadásnak találtad akkor nemcsak a fő kérdést nem értelmezted, (mint mostani válaszodból kiderült, az én kommentem miatt elolvastad még egyszer csak most értelmezted is.. )hanem a többi választ sem! Érdekes, ahogy azt észrevetted magad, egyből komoly választ és értékelést adtál ezek helyett :

" Mert hogy te ilyen felfogással egy nőt sem kapsz az tuti....;)" és

"neked már nem is kell lejjebb alacsonyodni, elég mélyen vagy."

2013. jan. 27. 15:04
 18/22 anonim ***** válasza:

" Mert hogy te ilyen felfogással egy nőt sem kapsz az tuti....;)" és

ez nem az én válaszom.

A második igen, de az a kérdezőnek szólt, nem neked.

2013. jan. 27. 15:11
 19/22 anonim ***** válasza:

16# válaszodra. Egy nő alattomos módon kerüli a problémát, a férfi lustaságából eredően a legrövidebb úton megoldja.

18# válaszodra.Pontosan tudom, hogy nem nekem szólt,de veled ellentétben én nem a gúnyos megjegyzésekre törekszem (Mint pl:"sohasem lesz nőd"vagy "picsogtok")[valamiféle régi csalódásból eredő bosszúból eredően] hanem a megoldásra. Én csak erre az útra próbállak terelni kevés sikerrel.

2013. jan. 27. 15:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Egy kis kedélyjavító a kérdezőnek és minden kedves harcias válaszadónak!

Jó szórakozást!

http://www.youtube.com/watch?v=Sm1iq8xupwU

2013. jan. 27. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!