Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nem normális, ha eljutottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem normális, ha eljutottam oda, hogy nem tudom komolyan venni a nőket?

Figyelt kérdés

Azt állapítottam meg a nőkről (így általánosságban), hogy a férfit csak férfinak tudják elképzelni, de nem nézik, milyen ember. Ha nyitottan, korrekten és őszintén közelítesz egy nő felé (mint egy másik férfival tennéd barátkozásnál), mész a barát zónába. Csak az a fontos, hogy magas légy, jóképű, határozott, ambiciózus és jó legyen veled a szex, tehát csak a státusz és a külső adottságok (fellépés) a fontos. Egyetlen nő nem nézi a belső tulajdonságokat, hogy korrekt vagy-e, megbízható, hűséges, megértő, figyelmes, gyengéd, őszinte, érzelmes, intelligens stb. Azt gondolom ezeket a nők valamiért fel sem tudják mérni...ezt tapasztaltam. Persze jellemzően a legtöbb nő ezen sír a szakításokkor, hogy "megcsalt, erőszakos volt, átugrotta az élőjátékot, figyelmetlen volt", de ahelyett, hogy ezúttal szolidabb, korrektebb srácokat választaná, megint kiválaszt egy s*ggfejt, aki izgalmas és kiszámíthatatlan.

Én eljutottam oda, hogy akármilyen nővel találkozom, legyen 18 vagy 25, magas vagy alacsony, szép vagy átlagos, egyetemet végzett vagy sem, mind ugyanolyan a szememben ösztönösen. Ha tudom mit akar hallani, simán átverem és a kezeim között van. De én nem szeretek senkit kihasználni, habár tudnék.

Hogyan vegyen újra komolyan a nőket, hogyan legyek ismét idealista, aki hiszi, hogy a két nem közös metszéspontja nem csak a szex?

2013. jan. 27. 12:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Na végre, már azt hittem csak én látom egyedül a férfiak közül így a dolgokat. Igazad van kérdező, sajnos anők így működnek, de hiába is mondod nekik ők nem fogják fel, mert ez náluk mélyen belül, ösztönösen zajlik, közben meg a rendes, csodás, kedves férfiról álmodoznak, pedig ők attól sosem lennének boldogk, hazudni kell nekik, becsapni őket stb. Arra gerjednek. Némemlyik még a versét is igényli, érdekes, de már kifejtettem egy másik kérdésemnél, hogy épp emiatt maradtak fent az agresszívabb férfi egyedek, voltaképpen a női nem tartja fent őket, akiknek meg nem jutnak vadállat alfahímek, azok majd úgy 30-40 évesen már úgy vannak vele, hogy jó lesz nekik egy rendes, magát halálra dolgozó, de csúnya és unalmas férfi is. Na, de tudnék én még mit mesélni, több órás előadásokat tartani a női nemről és beteges vágyairól.
2013. jan. 28. 00:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Egy évvel később a kérdés kiírását követően ugyan, de a #6-os hozzászólónak - akit kivétel nélkül mindenki lepontozott, mert látom 0%-os a hozzászólása, én viszont - adok egy hatalmas zöld kézjelzést. A lehető legprofibb módon írta le a lényeget, és 100%-ban igazat adok neki.
2014. febr. 2. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!