Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mondom nem értem ezt. Vélemények?
Figyelt kérdés
Kb 6-7 hónap múlva szeretnénk esküvőt, de a párom beszélni sem szeret róla.
Ma mikor felhoztam,az volt a válasza, hogy az sem biztos,hogy lesz esküvő a hozzáállásom és nyávogásom miatt.
Már régóta ígéri nekem,hogy leszokik a cigiről,sosem tette meg.Most ment a világ majdnem másik végére dolgozni és mikor kérdeztem mennyi cigit szívott el, kiakadt, hogy legalább ilyenkor hagynám békén.Hozzáteszem 15év van köztünk és baromira nem érdekelne,ha nem károsítana a cigi és nem szeretném,hogy amikor majd az oviba viszi a gyerekét,megkérdezzék tőle,hogy a papád hozott?vagy épp amikor én még nevelem a gyerekünket,őt szépen elviszi a cigi. Miért nem fogja fel,hogy neki akarok jót? Mindig baja van velem.Akár mit is teszek az sosem jó.Miért van ez?Most is felhívtam,mert új infót kaptam az esküvővel kapcsolatban, és az volt a válasza,hogy erről ne beszéljünk mert az sem biztos, hogy együtt maradunk(már a menyasszonya vagyok) Számára elég lenne elkezdeni tervezni előtte 2-3hónappal.Komolyan minden pasi azt gondolja,hogy 3hónap elég egy esküvő leszervezéséhez?
Szerintem sem akar feleségül venni... Valószínűleg elege lett belőled. Érthető a cigaretta miatti aggodalmad és ellenkezésed, meg nyilvánvaló, hogy jót akarsz neki, meg az esetleges jövendő gyermeketeknek, de miért most jut eszedbe? Ha ennyire gyűlölöd a cigit, akkor miért vagy a menyasszonya egy dohányosnak? Valószínűleg nem poénból meg a te idegesítésedre szívja, hanem azért mert függ tőle. Amint látod nem akar leszokni róla, mert ha akarna, akkor megtette volna még ha magáért nem is, de érted vagy a jövőtökért igen. Nem mész semmire vele,ha állandóan idegesíted őt ezzel, csak az éred el, hogy lelép. Szerintem felfogta, hogy utálod, de nem számítasz neki annyira, vagy segítségre lenne szüksége és nem támadásra. Ez most nem azt jelentette, hogy támogatom a dohányzást, hanem csupán azt, hogy ezzel nem fogsz elérni semmit, sőt még fel is idegesíted és még többet szív majd. Nem szeret, nem lesz esküvő és nem fogja letenni... Ha egy kicsit is odafigyelsz arra,amiket mondott, akkor rájössz, hogy ezt valóban már meg is mondta, csak nem véglegesen.
2013. jan. 27. 19:23
12/25 anonim válasza:
és még nem esett le,hogy ne szervezd feleslegesen az esküvőt?
2013. jan. 27. 19:25
13/25 A kérdező kommentje:
de.Ma meg is mondtam neki,hogy én tovább nem foglalkozom a dologgal.Ugyanis az ő szüleinek tök más az elképzelése az egészről mint az enyémeknek,ezért próbálom összehangolni, hogy mindenkinek jó legyen ő viszont semmit nem tesz meg érte.Akár mikor mondok valamit, hogy úgy talán jó lenne mindenkinek,neki semmi nem tetszik.Tehát mondtam neki,hogy lemondom a szervezésről,ha akar esküvőt, majd ő leszervezi...
2013. jan. 27. 19:27
14/25 perky pug válasza:
Hát szvsz nem véletlen ment el távol tőled.Én elolvastam és már rájöttem hogy veled 1 percig nem bírnék egy helyen se lenni.Itt tuti nem lesz esküvő.Amúgy ez az eljegyzés nagy divat lett mostanság de semmit se jelent
2013. jan. 27. 19:30
15/25 anonim válasza:
Ebben az esetben a probléma ott kezdődik, hogy ez a pasi nem is akar téged elvenni. Látszik, hogy ezt csak ezt csak te erőlteted.
2013. jan. 27. 19:36
16/25 anonim válasza:
Mi folyik ott Gyöngyösön?? De mi?
2013. jan. 27. 19:37
17/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Talán igazatok van.Többet nem fogom felhozni neki és a cigiről sem akarom leszoktatni.az ő élete azt csinál amit akar...
2013. jan. 27. 19:38
18/25 anonim válasza:
A döntésed helyes, látom megvilágosodtál! Mostantól az Úr vezessen az utadon. Isten veled gyermekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!