Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből barátnő?
Néhány hónapja vagyok egy 30 éves férfi szeretője. Évek óta barátnője van, és erről nem is igazán beszélünk. Nagyon szeretem őt már régóta, naponta beszélünk és nem bírnám elviselni, hogy semmilyen kapcsolat ne legyen köztünk, de egyre jobban szenvedek tőle. Többször elhatároztam hogy véget vetek a dolognak, de nem bírok.
Ha már ez így alakult, esélytelen hogy otthagyja miattam a csajt? Lehetek szeretőből barátnő, vagy inkább adjam fel és szakítsak? Valakinek van bármilyen tapasztalata a témával kapcsolatban?
21/L
11-esnek igaza van: tálald neki, aztán meglátjátok mi lesz. Ha tovább csinálod nem fog változni semmi.
Ha meg nem melletted dönt, akkor tanultál belőle valamit, és legalább nem kérdezgeted magadtól, hogy mi lenne, ha megkérdeznéd.
Ha meg melletted dönt, akkor egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!