Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom az elképzelt nőideálomat. Ugye túlságosan sokat várok el?
Legyen:
-20-30 év közötti
-Intelligens
-Visszahúzódóbb típus
-Hagyományosabb világfelfogású
-Kedves, aranyos, nőies, természetes megjelenésű
-Inkább humán, mint reál beállítottságú
-Hűséges és életre szóló kapcsolatot keressen
-Hosszú hajú (de ez már nem is feltétel)
Ugye túl sokat kérek? Nem találom lassan 30 éve a megfelelő párt magam mellé. Kedves, intelligens, művelt srác vagyok, tág érdeklődési körrel. A külsőmmel sem volt soha gondom, bár vagyonos és nagy dumás tényleg nem vagyok.
Miért fontos, hogy inkább humán beállítottságú legyen?
Szerintem nem vészes a lista, habár a pénz miatt lehet, hogy sokaknál elbuknál. Ha nem vagyok indiszkrét, nagyon szegényen élsz, vagy átlagosan? Mert nem mindegy.
Nem tudod mi az a humán beállítottság? :D
Azt jelenti, hogy a kütyük, gépek, autók, fizika, matek, kémia, pénzügy-gazdaság, bulvár helyett inkább az irodalom, a történelem, a zene, vagy a többi művészet érdekelje.
Nem sok, bár szerintem (az én szemszögemből nézve) vannak itt olyan kitételek, amelyek csak feleslegesen szűkítenék a kört.
Pl. ez a reál-humán beállítottság. Elhiszem, hogy szeretnél minél több közös témát, de egy reál és egy humán beállítottságú is remekül el tud beszélgetni egymással.
A korbehatárolás is ilyen, kivéve ha nem mereven állítottad be, hanem csak egy körülbelüli értéket adtál meg.
Ja hogy a bulvar real topik... na ma is tanultam valami baromsagot.
Eppenseggel akadnak ilyen ismeroseim, szoval gondolom rosszfele keresgelsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!