Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom az elképzelt nőideálomat. Ugye túlságosan sokat várok el?
Legyen:
-20-30 év közötti
-Intelligens
-Visszahúzódóbb típus
-Hagyományosabb világfelfogású
-Kedves, aranyos, nőies, természetes megjelenésű
-Inkább humán, mint reál beállítottságú
-Hűséges és életre szóló kapcsolatot keressen
-Hosszú hajú (de ez már nem is feltétel)
Ugye túl sokat kérek? Nem találom lassan 30 éve a megfelelő párt magam mellé. Kedves, intelligens, művelt srác vagyok, tág érdeklődési körrel. A külsőmmel sem volt soha gondom, bár vagyonos és nagy dumás tényleg nem vagyok.
15:11
Na igen. A feleség szó tán nem azt jelenti, hogy "az ember másik fele"? Dehogynem.
15:16
Egyetértek, de mindig van kivétel és én azt keresem. :)
Hosszadalmas etimologiai es moralis kommunikaciot folytathatnank errol, igen.
Egyetlen dolog piszkalja a csoromet az egesz topikkal es a reakcioiddal kapcsolatban.
Beszelunk egy elkepzelt noidealrol, ami meg kedvesnek es romantikusnak tunik, mert vagyodsz ra, megertem, ok.
Aztan kikeredik belole egy roghoz kotott elvaras, amibol ha beszarsz, akkor sem engedsz.
Ebbol az jon le, hogy nem szabad az elmed. (Tudod, free your mind).
Es visszakanyarodnek ismet az egyik hozzaszolasomhoz, megpedig, hogy felejtsd el a listat, es meglesz a lany.
rám majdnem mind igaz sztem :) kivéve a humán beállítottságot :D habár tanár akarok lenni, de nem pont humán tárgyakból :)
20L
"nettó 80 mellé nemjár ilyen nő (tudom itt senki nemolyan és mindenki kivétel) de az esetek nagyrészében nemjár."
Nem hát. Ez törvénybe van foglalva.
én is ugyanilyet keresek csak 14-20 kötött és inkább legyen reál, mert a humán egy sz@r :D
De sajna ezek a tulajdonságok inkább a feminizmus előtt voltak híresek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!