Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőből barátnő?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyok egy 30 éves férfi szeretője. Évek óta barátnője van, és erről nem is igazán beszélünk. Nagyon szeretem őt már régóta, naponta beszélünk és nem bírnám elviselni, hogy semmilyen kapcsolat ne legyen köztünk, de egyre jobban szenvedek tőle. Többször elhatároztam hogy véget vetek a dolognak, de nem bírok.

Ha már ez így alakult, esélytelen hogy otthagyja miattam a csajt? Lehetek szeretőből barátnő, vagy inkább adjam fel és szakítsak? Valakinek van bármilyen tapasztalata a témával kapcsolatban?

21/L

2013. jan. 26. 22:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
ribanc
2013. jan. 26. 22:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"Évek óta barátnője van, és erről nem is igazán beszélünk."

Azért ez annál fontosabb tény, hogy ne beszéljetek róla. Vagy ez téged egyáltalán nem zavar? Tudnod kell, hogy egy időzített bomba a kapcsolatotok, ami robbanni fog kérdés mikor.

2013. jan. 26. 22:27
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

Ja, 1. ribanc

2. Miért nem beszélsz róla erről? Ha nem is beszélgettek persze hogy nem lehetsz szeretőből barátnő.

4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogja otthagyni a barátnőjét miattad sajnos. :/ De történtek már csodák. :)
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha szakítasz, mert csak nagyobb fájdalmat fog okozni a dolog.
2013. jan. 26. 22:28
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy otthagyná érted a barátnőjét. Rád csak egy használati tárgyként tekint a leírtak alapján.

Már akkor ki kellett volna lépned a "kapcsolatból", amikor részedről érzések kezdtek el kialakulni. Most választhatsz, hogy szenvedsz tovább és hagyod, hogy tovább használjon, vagy otthagyod a pasit és továbblépsz.

2013. jan. 26. 22:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha évek óta csak használati tárgyként kezel, akkor ezek után se várj tőle mást. Lett volna ideje lépni, ha akart volna... És mivel te engedelmesen beéred azzal, hogy csak d*gjatok, így végképp ne kergess hiú ábrándokat.

Ha van benned egy szikrányi tartás, kihajítod, és elszégyelled magad, mert nem bántásból, de ebben a háromszögben tényleg te vagy a ribanc.

2013. jan. 26. 22:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket... nem évek óta "használ", hanem november óta. És érzelmek sajnos előbb voltak, minthogy ez elkezdődött
2013. jan. 26. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:

7. válaszoló vagyok.

Remélem tudod, hogy tényleg nem megbántani akarlak/akarunk... De neked is rá kellene jönnöd, hogy ez a kapcsolat ilyen formában kilátástalan, még ha a szerelem miatt próbálsz is többet képzelni bele. A pasi sajnos nem szeret téged, amit igazol, hogy nem szakított a barátnőjével még az összemelegedésetek kezdetén... Sajnálom, hogy így alakult, de tényleg lépned kellene... :/

2013. jan. 26. 22:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem úgy értettem hogy sose beszéltünk erről, vagy hogy nem beszélünk. Csak nem rágom a fülét ezzel.
2013. jan. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!