Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Aki a kapcsolatban folyton azért hisztizik, mert - amúgy alaptalanul - azt hiszi, hogy a barátja az interneten már lányokkal beszélget. Folyamatosan attól fél, és ennek hangot is ad, hogy majd egy másik lány miatt elhagyja a barátja.
Közben ő az, aki idegen pasikkal beszél a neten, sőt, egyszer csak szakít a barátjával, és rá pár napra (!) összejön egy ilyen interneten megismert sráccal.
Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy az exemről van szó. :) Én nem vagyok egy olyan személy, aki a neten éli az életét, szóval az is csak utólag tűnt fel, hogy a facebookon privátra tette az ismerősök listáját, biztos, hogy ne lássam, hogy mi alakul. Hozzátenném: én soha nem voltam egy féltékeny alak. Soha nem zavart, ha fiúkkal beszélget, még csak rá sem kérdeztem soha, hogy kivel, miről, mikor, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!