Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős! Arról lenne szó, hogy mit csináljak, ha szívből szeretnek?
Figyelt kérdés
Szóval.. a helyzet, hogy több mint 11 hónapja van barátom (17/F), aki nagyon aranyos, édes, figyelmes, kedves, jófej, vicces és okos és tudom hogy szerelmes belém pont mint én belé.. és ha bármi bajom van, akkor csak felhívom és már jön is segíteni... és az a problémám, hogy nagyon félek, hogy nem éreztetem elégge, hogy imádom... nagyon érzelmes típus, tehát szüksége van rá és nem tudom, hogyan kéne éreztetnem vele, hogy nagyon fontos nekem és nagyon szeretem... valami olyanra gondolnék, ami szívből jön és nem pénzen kell megvenni és nem az, hogy megmondom neki, hogy "szeretlek". Bocsánat a nagyon hosszú szövegért! 16/L2013. jan. 25. 18:51
1/5 Én nem? válasza:
Ugorj le egy hidről :)) ,vagy semmit :D
2/5 anonim válasza:
Ha igazán szereted, akkor azt egy férfi megérzi, nem kell azon görcsölnöd, hogy bizonygass neki. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor marad a semmi:D
2013. jan. 25. 18:58
4/5 anonim válasza:
Szerintem érzi ő is, hogy ha igazán szereted. Nem azon múlik, hogy mennyire bizonygatni akarod neki.
5/5 anonim válasza:
De persze kedveskedhetsz neki, de ne "kényszerből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!