Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért papol mindenki az akaraterőről?
PL, hogyha valakinek nincsen csaja, akkor azért nincs, mert nincs elég akarata hogy változtasson önmagán.
De kérdem én, hogy miért van az mégis, hogy a legtöbb ember, ha nem talál könnyen munkahelyet, akkor véletlenül se megy el tanulni, hogy jobb képesitése legyen, hanem tolja az álláskeresést azzal amilyen van. Nem érdekli, hogy nehéz és fájdalmas és hosszas lesz, csak akadjon már egy munkahely.
Én ugyanigy csajoztam be. Mondták, hogy gyurjak, hogy legyen rendes életem, én csakazért sem, és igy nagyon sokáig tartott mig találtam egy barátnőt.
arról van szó, hogy vagy beletörődsz abba amit mások mondanak, beletörődsz abba, hogy mondjuk alacsony vagy, vékony, szemüveges, nem vagy jóképű, vagy próbálsz tenni ellene.
szerintem az élet olyan mint egy pókerjátszma: olyan lapokkal indulsz amit leosztottak (amit a szüleidtől kaptál vagyok, genetika), de a végén úgy is az nyeri a partit aki tud játszani, és az nem mindig az akinek jó lapjai vannak.
'De kérdem én, hogy miért van az mégis, hogy a legtöbb ember, ha nem talál könnyen munkahelyet, akkor véletlenül se megy el tanulni, hogy jobb képesitése legyen, hanem tolja az álláskeresést azzal amilyen van. Nem érdekli, hogy nehéz és fájdalmas és hosszas lesz, csak akadjon már egy munkahely.
Én ugyanigy csajoztam be. Mondták, hogy gyurjak, hogy legyen rendes életem, én csakazért sem, és igy nagyon sokáig tartott mig találtam egy barátnőt.'
Akkor diplomaskent vagd le az osszefuggest a ket bekezdes kozott. Ezenkivul mindket verziohoz akarero kell.
Az hülyeség,hogy a külsőddel van a gond.
A fejedben van a gond,főleg ahogy itt olvasom a válaszaidat.
A csajozás titka a jó csajválasztás(nem bunkót) és a megfelelő szöveg,kreativitás,önbizalom,humor.És nem árt,ha el tudod viselni a viszautasítást is.Én se nézek ki jól,de simán tudok csajozni.Vagy hát átlagosan nézek ki.Viszont nagyon intelligens vagyok(a visszajelzések alapján,ezt mondja a legtöbb) és kedves is.Na meg egyértelművé teszem,hogy barátkozni akarok,vagy csajozni.Mondjuk az is egy előny,ha valakinek van személyisége...
De szerintem ezek alap dolgok,mint az,hogy az ember nem csak alszik otthon,hanem aktívan él.
Ha nem csajoztam volna már sokat,az itteni emberek miatt hihetném azt is,hogy az egy lehetetlen dolog,de nem az.
Mondjuk most nem keresek csajt,egyéb dolgaim vannak,amik fontosabbak.De ha akarnék,csak akárhol is fel tudnék szedni valakit.És nem én vagyok a különleges(szerintem),hanem az,ha valaki egyáltalán nem tud csajozni.
Sok a tudatlan ember (lásd itt is van jónéhány ilyen válaszoló). Ők hajtogatják állandóan az akaraterőt. Pedig valójában marhaságokat beszélnek. Semmit sem tudnak az életről.
Úgy utálom amikor ezt az akaraterős hülyeséget nyomják. (Valami bölcset akarnak mondani, de nem sikerül.)
Kérdező!
Valójában az akaraterő csak egy kis része az egésznek. Hiába akar az ember valamit, ha a többi körülmények nem teljesülnek, akkor soha nem lesz belőle semmi.
Például hiába akar az ember sikeres lenni, ha rossz génekkel született és emiatt csúnya, nem tehet ellene semmit. Vagy akárhogy kínlódik, nem tudja megtanulni a tananyagot, így végzettsége se lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!