Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ellenem van! Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Úgy érzem összeomlik minden ami valaha "én" voltam. Megváltoztam...sokan bántottak érzelmileg főleg, de kisebb koromban az osztálytársaim. Soha nem mutattam ki, hogy nekem ez fáj, ezért egy idő után kevesebbet bántottak.
S mint minden korombeli tininek nekem is a gondok a fejem főlé emelkednek, de úgy érzem senkiben sem bízhatok. Nem értem miért, nem értenek a szüleim. Mindig csak azt kapom, hogy nekünk is vannak bajaink. De én még nem tudom, hogy hogyan kezeljem a gondjaim. Az iskolai bajokat soha nem mondom el, mert úgy sem értik. Otthon is csak azt érzem,hogy nem tartozom a családhoz. Soha nem bánnak emberként velem. Alapjába véve művész lélek vagyok. Az egyetlen ami megnyugtat az a zene és a rajz. De mivel, hogy a Rock zenét szeretem sokan kényelmetlen helyzetekbe hoznak. S a falú ahol élek különösen híres a PLETYKA gyártásban. Mindenki csak a más baján kárörvend, de senki nem segít ha szükség van rá.
Nem tudok kihez fordulni a problémáimmal. A barátaimmal lassan kezdek összeveszni vagy elmaradni. Jobb szeretem egyedül...Régen teljesen az ellentéte voltam, de már nem tudok az lenni aki voltam. S igazán nem is akarok.
Ha valaki tudna segíteni, hogy elmondhassam mi bánt, örülnék ha írna. Köszönöm ha végig olvastad!
Szia!
Az lesz a baj most, hogy csak nyavalyogtál, valójában nem kértél segítséget, semmit nem írtál a tényleges problémáról. Tartok tőle, hogy sokan csak rinyamalmot látnak a leírásodban. :(
Így teremted meg magát a helyzetet: megint nem értenek meg, megint magadra maradsz a problémával. Észreveszed, hogyan csinálod? Nem lehet hogy ugyanezt történt mindig?
És most az következik, hogy nem lesz gyomrod elmondani a problémákat, a dolog hátterét, hiszen már megint magadra maradtál. Figyeld meg, hogy hogyan jön létre benned ez az érzés, és hogy tartja fenn, sőt súlyosbítja ezt az állapotot.
Ezt Te hozod létre, észreveszed? :) (Egyébként ez rejti a megoldást is.)
Szia!
Ha szeretnéd leírhatod privátban mi bánt, szívesen meghallgatlak, és talán még tanácsot is tudok adni. :)
Öregem szinte magamra ismertem benned , néhány dolgot kivéve. Én már nagyjából kitörtem ebből az érzésből viszont még vannak rám hatásai.A családomra ugyanúgy nem számíthatok , mint ahogy te leírtad , de fel a fejjel
Ha akarod privben beszélhetünk róla , hátha tudunk veled kezdeni valamit
16/F és egy másik rockzenész
Az első kommentelőnek azt tudom mondani, hogy igaza volt, hogy nem mondtam semmit a konkrét problémáimról csak nem tudtam, hogy ki írjak-e egy prózát a mindenféle bajomról, ami senkit nem érdekel. :(
Mindenkinek köszönöm, aki tanácsot próbál adni és aki támaszt tud nyújtani! Köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!