Ma töltöttem a 8. hetet. Tanácstalan vagyok, mert már mindenki mást mond, azzal kapcsolatban, hogy akkor most végülis melyik fejlödési szakasz érvényes a babámra. Tehát a 8. hetit olvassam vagy a 9-et?
Ez jó :)
Most akkor melyiket is?
A 8.-ik hetit. Legalabbis en mindig az aktualis hetit nezem :)
Boldog babavarast! 31 HKm.
Ha ma betöltötted a 8. hetet, akkor holnaptól a 9. hétben jársz. Ma még a 8. heti vonatkozik rád, holnaptól már a 9. heti.
Úgy van ez, mint az évek számával. Ha ma van a 30. születésnapod, akkor ma töltöd a 30-at, holnaptól meg a 31. évedbe lépsz.
Én hétfőn töltöttem a 31. hetet, kedd óta a 32. hetet taposom, és egészen jövő hétfőig 32 hetes terhes leszek.
Remélem, segítettem. :-)
Értem.
Végülis mind a 2 válasz mellett szólnak érvek,de tegnap én is igy fejtettem ki páromnak,hogy február 12-én töltöttem a 23-at akkor most már a 24-be vagyok.
De majd az UH-n kiderül,mert gondolom itt a méretek is számítanak.
Az uh is úgy fogja megadni neked az értékeket, hogy ez a méret mondjuk a 23+2 nek felel meg. Tehát a betöltött.
Hétbe mindig a betöltött számít.
Hónapban viszont nem. Ott az amelyikben vagy.
pl.: én ma vagyok 36 hetes, tehát már a 9. ben vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!