Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen? Ti szakítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Ti szakítanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátom nem szerelmes belém, meg nem is mondta, hogy az lenne, szóval ez valószínűleg így is van. Én viszont az vagyok, és ez így olyan rossz érzés. :(

Azt tudom, hogy már első pillanattól kezdve tetszem neki (ez nyáron volt még, hogy találkoztunk), és már akkor elkezdett eléggé aktívan keresni meg ismerkedni velem, de akkor személyes találkozásokra nem igazán volt alkalmunk, csak ősztől kezdve. Akkor minden napra kitalált valamilyen programot, folyton kettesben voltunk, aztán egy idő után már volt sok csók, egymásnál alvás, ilyenek, most nagyjából másfél hónapja vagyunk együtt hivatalosan, de előtte már elég régóta alakult a dolog...

Egyébként minden olyan jó lenne, dehát így mi értelme. Tudom, hogy ő most úgy érzi, hogy én kellek neki a legjobban, mert tetszem neki nagyon, meg belsőre tuti, hogy olyan lány vagyok, akit mindig is akart, ezt érzem, látszik rajta, meg mondja is sokszor.

Dehát szerelem nélkül mi értelme? Ennyi idő után már nem alakulna ki, ugye?

21L

2013. jan. 20. 01:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
És miért nem találkoztok egy hétig? Ez sűrűn előfordul?
2013. jan. 20. 02:55
 42/51 A kérdező kommentje:

Mert síelni ment a családjával.

Nem fordul elő máskor, gyakorlatilag minden nap találkozunk.

2013. jan. 20. 02:56
 43/51 anonim ***** válasza:

És most szombat este miért nem vagytok együtt?

Ha egy pár vagytok.

2013. jan. 20. 02:56
 44/51 anonim ***** válasza:

És téged miért nem vitt ki?o.O

Én vinném a csajomat.

2013. jan. 20. 02:57
 45/51 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint egy srác vinné a barátnőjét. Szüleinek bemutatott már?
2013. jan. 20. 02:58
 46/51 A kérdező kommentje:

Mert én nem akarok síelni. :)

És még tart a vizsgaidőszak is, amúgy se férne bele.

2013. jan. 20. 02:58
 47/51 A kérdező kommentje:
Bemutatott, a szüleivel nagyon jóban vagyok, még van, hogy külön is találkozom velük, ők biztos, hogy szeretnek. :D
2013. jan. 20. 02:59
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem a síelés a lényeg,hanem hogy ha szeretsz valakit akkor vele akarsz lenni tök mindegy,hogy síelsz e vagy nem.

Ezek szerint te sem szereted annyira.:/

2013. jan. 20. 03:02
 49/51 anonim ***** válasza:
Én még sose találkoztam külön a volt barátaim szüleivel... Te milyen apropóbol találkozol velük? Mert csak úgy nem járogatunk össze a párunk szüleivel.
2013. jan. 20. 03:02
 50/51 A kérdező kommentje:

Dehát még javában tart a vizsgaidőszakom, nem fér bele, szigorlatok is vannak, én keményebb egyetemre járok, mint ő, nem tudtam volna eddigre végezni mindennel... úgy érzem ez csak kötekedés a részedről, ha ezt nem érted meg. :)

Az anyukája hívott párszor vásárolni, mert tetszik neki az ízlésem, az apukájával meg koncerten voltam.

Ők eléggé közvetlenek, szóval kb úgy beszélnek velem, mintha valami jó barátjuk lennék, ez így nem fura... mondjuk az előző barátom szüleivel ez elképzelhetetlen lett volna.

2013. jan. 20. 03:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!