Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen? Ti szakítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Ti szakítanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátom nem szerelmes belém, meg nem is mondta, hogy az lenne, szóval ez valószínűleg így is van. Én viszont az vagyok, és ez így olyan rossz érzés. :(

Azt tudom, hogy már első pillanattól kezdve tetszem neki (ez nyáron volt még, hogy találkoztunk), és már akkor elkezdett eléggé aktívan keresni meg ismerkedni velem, de akkor személyes találkozásokra nem igazán volt alkalmunk, csak ősztől kezdve. Akkor minden napra kitalált valamilyen programot, folyton kettesben voltunk, aztán egy idő után már volt sok csók, egymásnál alvás, ilyenek, most nagyjából másfél hónapja vagyunk együtt hivatalosan, de előtte már elég régóta alakult a dolog...

Egyébként minden olyan jó lenne, dehát így mi értelme. Tudom, hogy ő most úgy érzi, hogy én kellek neki a legjobban, mert tetszem neki nagyon, meg belsőre tuti, hogy olyan lány vagyok, akit mindig is akart, ezt érzem, látszik rajta, meg mondja is sokszor.

Dehát szerelem nélkül mi értelme? Ennyi idő után már nem alakulna ki, ugye?

21L

2013. jan. 20. 01:39
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
De ez miért fontos neked? Az én problémám szempontjából ez mégis mit számít?
2013. jan. 20. 02:31
 22/51 anonim ***** válasza:
Azért, mert meg akarod magadat győzni olyan dologról amit lehet hogy másnak mondott, de veled valamiért nem akarja közölni.
2013. jan. 20. 02:32
 23/51 A kérdező kommentje:

Hát igen, csak ilyesmiket mond, hogy jó velem, imád... dehát ugye ez teljesen más, ezért is mondom, hogy nem szerelmes.

Dehát ezzel mégis mit lehet tenni? Ennyire nagy igény, ha szerintem ez is kell egy kapcsolathoz, nem csak az, hogy jól érezzük magunkat együtt?

2013. jan. 20. 02:32
 24/51 anonim ***** válasza:
A jól érezzük magunkat együtt, nem szerelem. Nem kapcsolat.
2013. jan. 20. 02:34
 25/51 A kérdező kommentje:
61%-os nagyon rosszul látod... én pont azt írtam eddig is, hogy nekem miért nem mondja vajon, nem azt hogy hát nem baj, nem kell mondani, másoknak se mondta... ezt félreérted. De lehet én írtam rosszul valamit és azért ez jött le, akkor bocs, de a kérdés leírásból szerintem egyértelmű, hogy miről van szó.
2013. jan. 20. 02:34
 26/51 A kérdező kommentje:
Na, tehát szerinted is reális probléma ez, amiről írok, ugye? :)
2013. jan. 20. 02:35
 27/51 anonim ***** válasza:

Ezek szerint akkor nem valószínű,hogy szerelmes beléd csak elvan veled.

Ülj le vele és beszéld meg vele,hogy te mit érzel meg ő mit érez.

Fél év után ezt már meg kéne tudni beszélni.

2013. jan. 20. 02:36
 28/51 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem szeretnélek elkeseríteni, de ha te sem mondod, sem ő, akkor ez nem kapcsolat. :( És valószínűleg csak simán el van veled.
2013. jan. 20. 02:36
 29/51 anonim ***** válasza:
Heh, akkor a nagyszüleim 67 évig tartó kapcsolata sem létezett, mert ők se mondták egymásnak soha.:)
2013. jan. 20. 02:38
 30/51 anonim ***** válasza:
Igen végülis a probléma az adott,de ezt vele kell megbeszélned.
2013. jan. 20. 02:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!