Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen? Ti szakítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Ti szakítanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátom nem szerelmes belém, meg nem is mondta, hogy az lenne, szóval ez valószínűleg így is van. Én viszont az vagyok, és ez így olyan rossz érzés. :(

Azt tudom, hogy már első pillanattól kezdve tetszem neki (ez nyáron volt még, hogy találkoztunk), és már akkor elkezdett eléggé aktívan keresni meg ismerkedni velem, de akkor személyes találkozásokra nem igazán volt alkalmunk, csak ősztől kezdve. Akkor minden napra kitalált valamilyen programot, folyton kettesben voltunk, aztán egy idő után már volt sok csók, egymásnál alvás, ilyenek, most nagyjából másfél hónapja vagyunk együtt hivatalosan, de előtte már elég régóta alakult a dolog...

Egyébként minden olyan jó lenne, dehát így mi értelme. Tudom, hogy ő most úgy érzi, hogy én kellek neki a legjobban, mert tetszem neki nagyon, meg belsőre tuti, hogy olyan lány vagyok, akit mindig is akart, ezt érzem, látszik rajta, meg mondja is sokszor.

Dehát szerelem nélkül mi értelme? Ennyi idő után már nem alakulna ki, ugye?

21L

2013. jan. 20. 01:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Én is így érzem sajnos... :(

Akkor ne várjak csodára, ugye? Nem fog hirtelen belém szeretni...

2013. jan. 20. 02:38
 32/51 anonim ***** válasza:
Csodák sajnos nem léteznek... Ha kételkedsz benne, alapból rossz egy "kapcsolat".
2013. jan. 20. 02:39
 33/51 anonim ***** válasza:
Pontosan akkor miért vagy vele együtt ha azt érzed,hogy nem szerelmes beléd?
2013. jan. 20. 02:41
 34/51 A kérdező kommentje:
Olyan rossz ezzel szembesülni, ő az első olyan ember (most nem olyan szempontból, hogy férfi, mert nővel se találkoztam még ilyennel), aki pont olyan, mint én, ugyanolyan dolgokban benne van, soha nem volt még alkalmam ilyen életet élni eddig, mert ő az egyetlen, aki velem tart mindenben. Mellette olyan teljesnek érzem magam. Talán jobb lett volna, ha csak barátok leszünk, persze most már mindegy. :)
2013. jan. 20. 02:42
 35/51 anonim ***** válasza:
Milyen életed van mellette, hogy ennyire kitartasz? És miért nem maradtatok meg simán csak barátnak? Mi vezetett el idáig?
2013. jan. 20. 02:44
 36/51 A kérdező kommentje:
Barátok biztos nem tudnánk lenni, mert nagyon nagy vonzalom van köztünk, ezt már a megismerkedésünk után megmondta mindenki (neki az ő ismerősei, nekem az enyémek), hogy mennyire izzik köztünk a levegő, és tuti, hogy mi egy pár leszünk, pedig akkor még csak haverkodtunk. És tényleg ez a vonzalom egyből megvolt, és ez nem is múlt el, barátságnak nem lenne értelme, na meg én tényleg szeretem, nem tudnék vele barátkozni.
2013. jan. 20. 02:47
 37/51 anonim válasza:
Bocsi, de erre csak azt tudom mondani: tipikus nő. Vadidegen emberekkel filozofálsz arról, hogy vajon mit érez a srácod, őt meg még csak meg sem kérdezted a dologról. Olyan dolgokra vársz tőle, amit te sem adsz meg neki, és már azt is sikeresen bebeszélted magadnak, hogy nem szeret téged. Csak gratulálni tudok.
2013. jan. 20. 02:48
 38/51 anonim ***** válasza:
De ez akkor csak szexuális vonzalom, semmi több. Ha szikrázik a levegő, erre mondják ezt.
2013. jan. 20. 02:49
 39/51 anonim ***** válasza:
Rossz rád nézni kérdező... a semmiből csinálod a problémákat. Sajnálom már előre szegény srácot... ha tudná mit lerendezel itt...
2013. jan. 20. 02:51
 40/51 A kérdező kommentje:

De Lilla, látod, hogy mások is így látják, nem csak én.

Amúgy jöhetnek ellenvélemények, jobban örülök a lehülyézős válaszoknak, mert az ad egy kis reményt. :)

Természetesen megbeszéljük, de most sajnos több mint egy hétig nincs alkalmam találkozni vele, ezért filozofálgatok csak idegenekkel, amúgy vele szoktam.

2013. jan. 20. 02:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!