Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki 28 éves én 19 vagyok. Több mint 2 hónapja ismerjük egymást és sokszor beszélünk meg úgymond randikat. a srác mondta nekem hogy nehéz lesz hozzá igazodni ami igaz is. nagyon jól meg vagyunk.sokat beszélünk telefonon is..tudja hogy többet érzek iránta mint barátság és nála is ezt vettem észre hogy többet érez barátságnál ugyanakkor nem tudom mit tegyek mert ő azt várja hogy én kezdeményezzek én meg azt várom hogy ő kezdeményezzen. mit tehetnék én azért h végre valami történjen??? mert azt is látom hogy nem nagyon tudja még hogy mit akar.. pls segítsetek...2013. jan. 19. 17:54
1/2 anonim válasza:
Egyszerű, de egy párkapcsolatban általános probléma ez: (még ha ti nem is vagytok még párkapcsolatban..) Mindenki a másikra vár! Miért? Miért vársz rá mikor tudod h mit szeretnél? Ha valamit szeretnél akkor közöld vele és ne arra várj, hogy a másik hátha.. Ha valaki tetszik, ha valakit szeretnél akkor mond el neki!
2/2 A kérdező kommentje:
tud arról hogy én mit akarok tőle..... :/ de láccik hogy még nem nagyon tudja mit tegyen
2013. jan. 19. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!