Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem soha nem fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem soha nem fogom megtalálni azt, aki illik hozzám és elég jó nekem. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 15:43
 1/8 Jézus :) ***** válasza:

Élvezd az életet. Ne sóvárogj. Rádtalál a szerelem is. Ne félj!

:)

2012. dec. 10. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:
tegnap is volt egy randin, a tenyerén hordozna a srác. már örök életet tervez velem. ami nekem tetszik, csak ő nem. nem találom azt, aki elég jó lenne..
2012. dec. 10. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. dec. 10. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan 25-30 éves korodban is ráérsz még. Szerintem ne izgasd magad! (bocsi hogy így írom, nem tudom hány éves vagy, csak olyan túl fiatalnak tünsz)

Én már 30 felett vagyok és nincs meg az igazi - illetve azt hiszem épp nemrég találtam meg.........

2012. dec. 10. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
hát... 21 éves vagyok, az első komoly kapcsolatom 6 éve volt és azóta most 2 hete vagyok először egyedül. nem akarom elhinni, hogy az 5 éve kapcsolatom is hiába való volt. én vetettem véget, jobb volt így. nem akarok még házasodni, de egy olyan társara lenne szükségem, akire tudnék támaszkodni (érzelmileg) és aki az ágyban is csodát művelne velem. valaki túl alacsony, valaki túl önző, a harmadik egy más világban él, nem ért meg. én takarítok, főzök, sütök, mosok és pénzt keresek, szép vagyok és határozott. elég szomorú családi hátterem van és ez néha előjön, szomorú vagyok. olyankor vigaszra lenne szükségem... 21L
2012. dec. 10. 16:10
 6/8 A kérdező kommentje:
*5 éves
2012. dec. 10. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Izé... te ugródeszkát keresel.
2012. dec. 10. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hiányzik egy társ ez normális vágy, légy pozitív és állj hozzá úgy, hogy egyszer megtalálod és ezt hidd is el, hidd el rád talál majd az aki kell neked! Amiket leírtál magadról jellemzésképp, az alapján sok srác örülne egy ilyen barátnőnek, így ne aggódj, meg lesz az igazi. :)
2012. dec. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!