Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki szépen, anélkül h megharagudna, hogy jobb lenne ha továbblépne és keressen más fiút aki jobban illik hozzá?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel már fél éve szakítottunk, közös megegyezés alapján. Barátok maradtunk, minden nap csetelünk. Nekem is még tetszik és szerintem én is még tetszem neki, többször hívott ki egyet, hogy beszélgessünk de én mindig lemondtam különböző okok miatt. Nem szeretném újra kezdeni, több ok miatt.Én a vakáció végén megyek egyetemre egy másik városba ami 100km-re van, Ő meg marad itt a suliban. Nem akarnák belemenni a távkapcsolatba mert erőst féltékeny lennék, mert elég sok fiú lebzsel körülötte. Jha meg 16 éves, kell élje az életét, szórakozzon. A másik ok meg, hogy Ő elég jól áll anyagilag(minden hétvégén mennek valahova sütkérezni a szüleivel, még a nyáron mennek francia országba nyaralni) Én meg le vagyok pattanva(nem hogy francia országba, de még a szomszédországba se futtja). Látom, hogy hozzá a gazdag csávok illenek, akik mindent megadnak neki, minden nap bulizni viszik, autóval teszik-veszik. Nekem sajna nincs erre pénzem, most gyűjtöttem kis pénzt, hogy legalább egy second-hand autót vegyek. Nem akarom megbántani, de nem tudnék járni vele, azzal a tudattal, hogy nem tudok neki mindent megadni.2009. jún. 21. 12:04
1/3 anonim válasza:
sztem ezt pont igy kéne elmagyaráznod neki. L/16
3/3 anonim válasza:
szerelemben nem számítanak ezek a különbségek, viszont ha anyagias a csaj, később kijöhetnek és tönkretehetik a kapcsolatot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!