Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Ti szakítanátok a helyemben?
Úgy érzem a barátom nem szerelmes belém, meg nem is mondta, hogy az lenne, szóval ez valószínűleg így is van. Én viszont az vagyok, és ez így olyan rossz érzés. :(
Azt tudom, hogy már első pillanattól kezdve tetszem neki (ez nyáron volt még, hogy találkoztunk), és már akkor elkezdett eléggé aktívan keresni meg ismerkedni velem, de akkor személyes találkozásokra nem igazán volt alkalmunk, csak ősztől kezdve. Akkor minden napra kitalált valamilyen programot, folyton kettesben voltunk, aztán egy idő után már volt sok csók, egymásnál alvás, ilyenek, most nagyjából másfél hónapja vagyunk együtt hivatalosan, de előtte már elég régóta alakult a dolog...
Egyébként minden olyan jó lenne, dehát így mi értelme. Tudom, hogy ő most úgy érzi, hogy én kellek neki a legjobban, mert tetszem neki nagyon, meg belsőre tuti, hogy olyan lány vagyok, akit mindig is akart, ezt érzem, látszik rajta, meg mondja is sokszor.
Dehát szerelem nélkül mi értelme? Ennyi idő után már nem alakulna ki, ugye?
21L
És te mondtad már neki,hogy szereted?
Mert az egyik kommentedben azt írtad,hogy te sem mondod neki.
XD XD XD
Persze, hogy nem lenne baj!:)
Ő is 21 éves, korábban egy nagyon rövid pár hetes kapcsolata volt csak, az tipikusan olyan, hogy csak úgy összejöttek, de egyikőjük se volt szerelmes vagy ilyesmi, csak úgy alakult...
Ezen kívül sokáig szerelmes volt egy lányba, de az nem jött össze. Szóval gondolom elég távol állhat tőle ez a szó, még nincs ilyen téren tapasztalata.
Nekem viszont azért fura ez, mert nekem is egy kapcsolatom volt előtte, de az több évig tartott, és ott már úgy "megszoktam".
Ha valaki szerelmes akkor tuti mondani fogja a másiknak.
Te azzal,hogy visszatartod magadban elég nagy hülyeséget csinálsz.
Pl ha mondanád neki akkor a reakciójából megtudhatnád,hogy ő mit érez,mert ilyenkor általában a másik fél is mondani fogja,de ha nem mondja akkor nem is szeret.
Ha más szavakat használ pl imádlak,jó veled...
Esetleg szoktátok egymást becézgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!