Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki 28 éves én 19 vagyok. Több mint 2 hónapja ismerjük egymást és sokszor beszélünk meg úgymond randikat. a srác mondta nekem hogy nehéz lesz hozzá igazodni ami igaz is. nagyon jól meg vagyunk.sokat beszélünk telefonon is..tudja hogy többet érzek iránta mint barátság és nála is ezt vettem észre hogy többet érez barátságnál ugyanakkor nem tudom mit tegyek mert ő azt várja hogy én kezdeményezzek én meg azt várom hogy ő kezdeményezzen. mit tehetnék én azért h végre valami történjen??? mert azt is látom hogy nem nagyon tudja még hogy mit akar.. pls segítsetek...
2013. jan. 19. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
....hát tedd amit akarhat:) gondolj bele mingyárt a krisztusi korba lép:) te meg most végezted a gimit....ilyen esetben kb 70 % hogy csak kihasznál de amit leirtál abbol az jön le hogy vagy többet is akar vagy csak nagyon profin leplezi:)
2013. jan. 19. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy bizonytalan a korkülönbség miatt. Azt sem véletlen mondta, hogy nehéz hozzá igazodni.

Szerintem egyszerűen csak rossz tapasztalatok miatt fél attól, hogy nem fog jól elsülni a végén.

Ha biztos vagy a dologban, akkor ha türelmes vagy, meg fogja érezni a magabiztosságod és kitartásod, és végül lépni fog.

2013. jan. 19. 22:47
 3/5 Doktor Jo ***** válasza:

Ha a nagy korkülönbség ellenére is úgy érzed ő kell neked akkor oks. De egy dolog szerintem sosem fog változni, az hogy a férfinak kell kezdeményeznie. Segíthetsz neki kicsit utalva a dolgokra, de ha annyira veréb, hogy ezt nem teszi akkor inkább hagyd, bármennyire is fáj,mert az ilyen ember a kapcsolatban sem fog úgy működi ahogy kell. Neked sajnos...

Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.

2013. jan. 19. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
hányszor teszed fel még ezt a kérdést???
2013. jan. 19. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi segítségeket...remélem minden jól fog elsülni :)
2013. jan. 20. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!