Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen?
Szakítani akartam a barátnőmmel, mert úgy láttam h nem szeret (pl. soha nem jött oda hozzám beszélni, mintha cikinek tartana mások előtt)! Tegnap jött suliba, mert eddig beteg volt! Csütörtökön és ma (pénteken) nem mentem oda hozzá, hogy azt nézzem meg h érdeklem-e. MA az egyik barátnője megjegyezte, h mi van velünk, h nem beszélnünk. Én ekkor elmondtam neki, h ha annyira akarna velem beszélni akkor ide jönne hozzám és ő azt mondta h azért nem jön, mert félénk.
Hogy tudnám ezt elérni h a lány ne legyen ilyen félénk??
basszus, erről nem tehet. nem tudom hány éves vagy, de pl. amikor 14 voltam jártam életemben először egy fiúval, aki a suliba faiparos volt, amit azt jelenti, hogy csak fiúk jártak az osztályába.. mondanom sem kell neki, is ez volt a baja, de csoda, hogy soha nem mert odamenni az osztályához?
én a mai napig, eleve lassan engedek valakit a bizalmamba. szóval ha ilyen hagyjad, majd alakul és csinálja magától. ha megemlíted neki, akkor meg rá fog parázni..
én is szépen lassan a saját ütememben haladtam, pedig eleinte egy puszit is fájt adnom. (ettől függetlenül pedig nagyon szerettem a fiút!)
19/L
# 3 = h látogassam meg :D (vonattal kb. 2.30 óra)
# 4 = köszi a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!