Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem szexcheatel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem szexcheatel egy pasival. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Leellenőriztem, külföldi. Nem tudja, hogy olvasom a leveleit. Igazából mindig azt írja, ha szóba jövök, hogy semmi gond a házaséletével. Bármilyen találkozási szándék elől elzárkózik, bár szerintem a pasi sem akarja igazán. De akkor miért csinálja? Mondta nekem is régebben, hogy csináljuk, de én nem akartam, mert szerintem h.ülyeség.
2013. jan. 10. 22:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem azárt csinálhatja, mivel nem érzi magát olyan vonzónak és a chaten meg gondolom gerjednek rá, tetszik nekik. Ez jólesik az önbecsülésének.

Én ezt tudom elképzelni.

2013. jan. 11. 01:37
 22/23 okoska31 ***** válasza:

Nem hallgatsz rám, látom. Ha tiltod, keresni fog másik oldalt. És különben is mit fogsz mondani, hogy mitől nem jön be az oldal, ami eddig bejött?

Mondta neked, hogy erre vágyik - nem mentél bele. Látod, az lett a vége, hogy mással csinálja. (örülj neki, hogy csak neten keresztül).

Álnéven menj fel, csábítsd el, szexchatelj vele, és idővel, amikor már úgy érzed, akkor fedd fel neki magad. DE UTÁNA IS FOLYTASSÁTOK!!!!! Ti ketten a chaten, meg élőben is.

Egyébként mivel Gyes-en van, valószínűleg kevesebbet vagytok fizikailag együtt - lehet, hogy a gyerek miatt ő nem akarja -, és ezért mondta neked, hogy így csináljátok.

még vissza tudod lapátolni a sz*rt a lóba, de szerintem csak így. a letiltással és hasonlókkal csak olajat öntenél a tűzre...

2013. jan. 11. 09:39
 23/23 okoska31 ***** válasza:
Squirrel killer: igazad van, a cheat szó minden csalásra alkalmazható, de azért a szexcheat-nek nehéz lenne más jelentést adni..:)
2013. jan. 11. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!