Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HTony kérdése:
A feleségem alaptalanul féltékeny. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Korunk 40, házasok vaszunk 14 éve.2012. nov. 9. 08:28
1/9 anonim válasza:
Ha adsz rá okot, vagy szeretsz flörtölgetni, akkor ezen ne csodálkozz. Valószínűleg 14 év házasság sem volt elég a teljes összhangra és nem működik a kölcsönös bizalom köztetek! Bizonyítanod kell, és biztos vagyok benne, hogy megtalálod a módját!
2/9 anonim válasza:
Vagy ha csak megcsaltad valaha is, szerintem sose gyógyul be a seb teljesen.
3/9 anonim válasza:
Csald meg, hogy ne legyen alaptalan a féltékenysége!
4/9 anonim válasza:
És mit mond, miért érzi, hogy nem te vagy neki az egyetlen?
5/9 anonim válasza:
Izé... nem ő az egyetlen neked. 4-es voltam, elnézést!
7/9 anonim válasza:
Szinte semmi nem derül ki a kérdésedből. Nem lehetne kicsit bővebben?
Az én párom is fáltékeny típus. Egy darbig nyigottan tűrtem, nem húztam fel magam rajta. Hisz az ideges akinek félni valója van. Nálunk inkább az segített, h nemigenmvannak pricát dolgaink. Egymás telefonja, fb-ja nem tabu. Így ő nyugodtabb és jóval kevesebbet fétékenykedik.
De ha ez nálatok eddig nem így működött, akkor most hirtelen ne hozakodj elő vele. Mert azt fogja hinni, h kitörülted... Inkább csak hagyd ott a telefont ha kimész nagy WC-re. Vagy felejtsd bejelentkezve a facedet, miközben leszaladsz a boltba.
Erre tuti h megnyugszik.
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok. Sorry, telóról nyomom és állandóan mellé pötyögök. Most látom csak milyen parasztosra sikeredett a válasz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!