Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem miért játssza ezt velem? Más is van így vagy járt így?
Figyelt kérdés
Tegnap este szexeltünk egy hatalmasat.De előtte 3 hétig nem volt semmi. Megértem ha fáradt a munka miatt meg fáj a feje a front változástól.De, hogy még ne veri ki nekem vagy orálisan nem elégít ki.Nevezzetek önzőnek de egy férfinek vannak igényei.De ha(mint tegnap)ő szeretkezni akar én nem mondhatok nemet mert akkor tuti megcsalom.
Én 35, Ő 34 éves
2013. jan. 2. 21:29
1/23 anonim válasza:
Van ilyen! Önző! Nem kötelességed kielégítened, Neked is fájhat a fejed. Nehéz megállni, de lehet meg kéne próbálni. A 3 hét szünetben menstruált?
2/23 anonim válasza:
Szerintem csak kényeztetni kéne. Pezsgő, romantikus film, közben megpiszkálod ;) nem fog fájni se a feje, és fáradt se lesz. De úgy, hogy "gyere asszony dugjunk", nekem se lene sok kedvem. Nem tűnsz önzőnek a 3 hét soknak tűnik.
4/23 anonim válasza:
3 hétig nem menstruál senki, ha meg igen valóban van keze, szája, esetleg popsija, bár azt nem mindenki szereti.
5/23 anonim válasza:
Nem úgy értem, hanem hogy a 3 hét alatt, ami eltelt a két szex között, menstruált-es?
6/23 A kérdező kommentje:
Minden este megmasszírozom. Sokszor ágyba kapja a reggelit. Sok programot szervezek.Minden vasárnap elmegyünk valahova együtt vagy a gyerekekkel.De a Vasárnap este közös film nézés van csak a szeretkezés hiányzik a végéről.
2013. jan. 2. 21:43
7/23 anonim válasza:
3 hétig nem volt semmi, de hogy? Kezdeményeztél és visszautasított, vagy arra vártál, hogy ő kezdeményezzen? Az a tapasztalatom, hogy ha csak egymásra várunk, semmi se lesz belőle. Szóval én (nőként) kezembe vettem a sorsom és mindig kezdeményezek, ha kedvem van.
8/23 anonim válasza:
A progik jók, a romantikát nem érzem benne. A nők szeretik az ilyesmit. Az ágyban reggeli, meg a masszázs az kedvesség szerintem. Pezsgő, rózsa... csillagnézés nyáron. Vacsorázni vidd. de csak ti ketten. Gyerekeket meg passzoljátok le a nagyszülőkhöz ha lehet
9/23 anonim válasza:
Oh Te ilyen figyelmes férj vagy? Ide jöhetsz lyukra játszani. :D (Vicceltem.) Nem lehet, hogy van valakije? Nálunk a férjem semmit nem tesz a szexért és én mégis őrülten kívánom, szóval ha van vágy, akkor a praktikák feleslegesek. Szerintem.
10/23 anonim válasza:
nem feltétlenül megcsalás.. ha ennyire figyelmes vkivel vki, akkor mi a francért csalna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!