Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem miért játssza ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem miért játssza ezt velem? Más is van így vagy járt így?

Figyelt kérdés

Tegnap este szexeltünk egy hatalmasat.De előtte 3 hétig nem volt semmi. Megértem ha fáradt a munka miatt meg fáj a feje a front változástól.De, hogy még ne veri ki nekem vagy orálisan nem elégít ki.Nevezzetek önzőnek de egy férfinek vannak igényei.De ha(mint tegnap)ő szeretkezni akar én nem mondhatok nemet mert akkor tuti megcsalom.

Én 35, Ő 34 éves

2013. jan. 2. 21:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

hülyeség hogy azért mert törődik a feleségével, már papucs. az én férjem is ilyen:) hétvégén ágyba reggeli, masszázs:)

esetleg nem szed valamilyen gyógyszert a feleséged, amitől nincs jól?

az én példámon jutott eszembe: nekem sajna olyan gyógyszert kell szednem amitől rosszul vagyok sokszor.(hányinger gyomorgörcs-ilyesmi) így megesik hogy hetente 3 nap is kimarad szeretkezésben.(nem mindig egyhuzamban), de volt olyan is hogy annyira rosszul voltam hogy a 4. napon nem vettem be a gyógyszerem hogy szeretkezhessünk.akkor kicsit ki is voltam száradva:(

mindenképp beszéld meg vele a dolgot:)

egyébként jó látni hogy vannak még ilyen ari pasik a világon:)

26/N

2013. jan. 3. 10:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Akkor hát beszélj vele :)

a kiscsitri

2013. jan. 3. 15:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Velem sem szexelt a feleségem. Az évek alatt egyre inkább leépítette, volt hogy hat hónapig nem szeretkeztünk, én meg csak szépen óvatosan próbálkoztam, de mindig visszautasított. Persze én hülye egyre inkább próbáltam a kedvébe járni, takarítottam, több házimunkát végeztem, masszíroztam, vacsorázni vittem, ajándékokat vettem neki, de semmi. Ajánlotta valaki a ferfihangot, na olvasgasd. Nálam is az volt a sorsfordító. Ugyanis az oldalt olvasgatva rájöttem, hogy az évek alatt egy szerencsétlen papucsállatot csinált belőlem a feleségem, persze mert hagytam magam. Azóta akkor szexelünk, amikor akarom és nem kérdezem meg, hogy akarja -e. Ás képzeld el, így már akarja. Ha szexhez nincs kedvem ,akkor meg lszop. Persze azzal sem úgy próbálkozom, mint régen, hogy szerelmem légyszíves csináld nekem szájjal stb (volt, hogy 2 évig nem vette a szájába), hanem odaadom, neki, hogy sz.opjál. És csinálja. A nőkkel nem szabad finoman bánni, mert visszaélnek vele. A nők a határozott,kemény férfiakat szeretik.

Mellékesen jegyzem meg, hogy prostikhoz is járok elég gyakran. Ajánlom neked is.

2013. jan. 11. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!