Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem miért játssza ezt velem? Más is van így vagy járt így?
Figyelt kérdés
Tegnap este szexeltünk egy hatalmasat.De előtte 3 hétig nem volt semmi. Megértem ha fáradt a munka miatt meg fáj a feje a front változástól.De, hogy még ne veri ki nekem vagy orálisan nem elégít ki.Nevezzetek önzőnek de egy férfinek vannak igényei.De ha(mint tegnap)ő szeretkezni akar én nem mondhatok nemet mert akkor tuti megcsalom.
Én 35, Ő 34 éves
2013. jan. 2. 21:29
11/23 anonim válasza:
Oh, ezer okot tudnék mondani. De lehet, hogy a férj egy módon szexel a nővel, a nő meg máshogy szeretné. Példa: én szeretem az erőszakosabb szexet, a férjem meg a gyengéd lassúzást. Ez csak egy példa persze. :)
12/23 A kérdező kommentje:
Nem csal meg.Tudnám.Vacsorázni is szoktam vinni.De nem iszom alkoholt.Mióta együtt vagyunk és megvolt az első szex azóta 3 hét kihagyás nem volt még.
2013. jan. 2. 21:52
13/23 anonim válasza:
mindenkinek lehet nehéz időszaka.. nálunk mondjuk 2 hét volt a max., nekem folyton fájt a hasam, vagy a fejem..:(
14/23 A kérdező kommentje:
Sok pózt kipróbálunk. Ha ő erőszakosabban szeretne akkor úgy csináljuk ha érzékien úgy.
2013. jan. 2. 21:54
15/23 anonim válasza:
Nem tudom. De ha ez csak egyszeri gond, akkor még nem olyan ijesztő, nem? Lehet, hogy csak valami problémája volt, vagy az ünnepek körüli teendők lekötötték, ilyesmi. Amúgy milyen gyakran szokott szex lenni?
16/23 anonim válasza:
lehet papucsságod nem tetszik neki
17/23 anonim válasza:
az, h törődik vele, mióta papucsság?? most szted az lenne a normális, h csalja össze-vissza?????
18/23 anonim válasza:
Lehet, hogy érzelmi hullámvölgye volt. Most várj, vagy kérdezz rá NÁLA, hiszen vele élsz, házasok vagytok, gyerekeitek vannak, és te láthatóan mindent megteszel. Nálunk is volt, hogy lecsökkent a szám, meg kimaradt, és mikor észrevettem, hogy esetleg baj van, ráákéérdeezteeem. Kiderült, hogy szimpla alap fáradtság a munka miatt. Pedig nem 35 éves felnőtt ember vagyok, csak egy "taknyos 18 éves". Ha szeretnéd tudni biztosra, hogy mi a problémája, csak és kizárólag Tőle tudhatod meg, nem mitőlünk.
19/23 A kérdező kommentje:
Heti 3-4 X szoktunk szeretkezni.
Nem vagyok papucs!! Csak ha látom rajta, hogy kell neki a törődés megadom neki. Hidd el nem hagyom magam. Ha nem tetszik valami szólok.
2013. jan. 2. 22:09
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!