Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szexcheatel egy pasival. Mit tennétek?
8
Voltatok swingerben? mert ha igen, akkor itt az eredménye...
4.: ezt én is meg akartam jegyezni DE helyesbítenék: a Cheat szó bármilyen csalást jelent nem csak megcsalást :)
a regisztrálás és elcsábítás faja DE: ha rákérdez mit mondasz arra hogy: aha és honnan tudtad az én nevemet? illetve h melyik oldalon vagyok?:)
ja tényleg amugy az nem cheat ejtsd "csít" az igen azt jelenti hogy csalás
Amugy az CHAT
Nem voltunk swingersben. Igazából GYES-en van, és úgy látom, hogy kicsit depis. Én próbáltam feldobni, de mindig azt mondja, hogy a szülés óta már nem szép.
Na, ennek a másik f-nak bezzeg elhiszi, hogy az, pedig soha nem is találkoztak. Legfőképp az aggaszt, hogy egy pasival csinálja csak, félek, hogy esetleg érzelmek is fűzik hozzá.
A letiltásra én is gondoltam, de akkor kiderülne, hogy olvasom a leveleit.
Lehet,hogy egyszerűen kíváncsi arra, hogy vonzónak tarthatja egy idegen férfi vagy ez a perverziója.
Ha az első áll fenn: növeld az önbizalmát, gyakran dicsérd, hogy szép, kívánatos a számodra.
Ha a második: akkor menj bele a perverzióba és cheatelj vele.
Aki Gyes-en van és kicsit depis annak szexchetelni kell egy pasival? hm. le vagyok maradva:XD
Gondolkodtál a letiltáson és félsz hogy buksz, mert olvasod a leveleit...hát bocs, de ez minden csak nem család.És erre még egy gyerek..háát.. no comm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!