Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A feleségem állandóan zöld kaját csinál.

Figyelt kérdés

Most ne támadjatok, nem azt várom, hogy mindig friss kaja legyen mire haza érek de már unom ezt a sok zöldséget, mégis azt kell enni mert "az egészséges". Felőlem ő ehet füvet ha akar de nekem húsra van szükségem, amúgy is fizikai munkát végzek kell az erő. Csinálnék magamnak ha lenne rá időm, viszont ő a nap nagy részében itthon van. Régebben nem így volt. Megkértem már, hogy csináljon valami kaját is de csak ritkán szokott.

26/F

2012. nov. 12. 18:09
1 2 3 4
 1/31 Jégtánc ***** válasza:
57%
Ülj le a barátnőddel megbeszélni ,ha nem segít csináld magad.Fél óra alatt meg lehet bőven csinálni valamilyen húsos kaját is.Csak ahhoz fel kell állni a gép elől:)))
2012. nov. 12. 18:11
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Talán a kompromisszum lenne a megoldás...

Egyezetek meg hogy legyen húsnap és lehet zöldnap is a héten

Így mindenki boldog.

Én is inkább vega kaját szeretek de a párommal természetesen eszünk húst is

2012. nov. 12. 18:11
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
Vagy hétvégén sütsz egy nagy adag húst és különcsomagolva adagonként lefagyasztod. Aztán munka után mikor hazaérsz kiveszel egy adagot, kimikrózod és a zöldség mellé csapod. Csak észre veszi már magát a feleséged :)
2012. nov. 12. 18:14
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod meg neki, hogy csináljon néha húst is? Még ha ő nem is eszik, de te szeretnél.
2012. nov. 12. 18:18
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem húsra van szükségem" <- férjem 2 :) Neki is mindegy, csak hús legyen az asztalon, a többi nem számít. Mondjuk igen, fizikai munkához tényleg nem elég a zöldség, gyerekkoromban apám is mindig a húst hiányolta esténként amikor nem volt. Valahogy próbáld megbeszélni vele, vagy csinálj magadnak olyat ami hamar megvan, aztán ha rámarad az összes zöldség akkor talán csinál majd húst is.
2012. nov. 12. 18:19
 6/31 anonim ***** válasza:
24%

Én leülnék vele beszélgetni, és ha nem látja be, hogy neked szükséged van a húsra, akkor hagynám a fenébe a csajt. Ez olyan dolog, hogy én mondjuk nem szeretem a kolbászt, de a párom igen, szóval soha a büdös életbe nem mondanám neki,hogy ne egyen, mert az sz@r. Ha szereti,hát egye, szívesen rakok minden olyan kajába, amibe lehet, legfeljebb kiválogatom és nem eszem meg.

22/L

2012. nov. 12. 18:20
 7/31 anonim ***** válasza:
67%
6os vagyok: az mondjuk engem is idegesítene, ha csak és kizárólag húst akarna enni a párom minden áldott nap, de hála Istennek ő megeszi a zöldséget is. Próbáljatok meg dűlőre jutni, hogy ez is legyen, meg az is. A hús mellé is lehet köretként zöldséget enni, szóval nem igazán értem, hogy mi a gond.
2012. nov. 12. 18:23
 8/31 anonim ***** válasza:
93%

Beszéljétek meg előre a heti menüt, és menjetek el hétvégén nagybevásárlásra, ahol a megbeszélt menühöz vásároltok. Így el tudod mondani, mit szeretnél, meg tudjátok beszélni, mi legyen, nem ér meglepetésként a zöldség. És ő is meg fogja csinálni, mert ha már ott a hűtőben a hús, nem fogja hagyni megromlani. :)

Ha pedig az a problémája, hogy mi egészséges, akkor nézz kicsit utána a különféle húsok jótékony élettani hatásainak, és azzal érvelj, hogy miért csináljon húst is.

2012. nov. 12. 18:23
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek. Nálunk a család férfi tagjai mind fizikai munkát végeznek, de azt hiszem, ha nem ennének kalóriás ételt, már rég nem tudtak volna elmenni dolgozni, mert nem volna erejük hozzá.

És igen, egészséges a sok zöldség, viszont energiát nem ad a fizikai munkához, úgyhogy akkor az meg nem egészséges. Kell a hús is. Húsokból is vannak olyan húsok, amik egészségesek, legalább annyira mint a sok zöldség. Bár az egy nagy hülyeség, hogy a hús egészségtelen. Nem az. Csak ha sok zsíros húst eszik valaki, az árthat az egészségnek. De a kevésbé zsíros húsok, vagy nem zsíros húsok, normális mennyiségben fogyasztva nem hogy nem egészségtelenek, hanem szükségesek is, ugyanúgy, mint a zöldségek.

2012. nov. 12. 18:24
 10/31 anonim ***** válasza:
62%

Azért ha te dolgozol, ő meg nem, nehogy már még neked kelljen este munka után fáradtan magadnak kaját főznöd, az iskoláját neki, hát milyen világban élünk?!

Egyébként meg ne könyörögj neki, állj a sarkadra. Elmentek vásárolni (vagy elmész), vegyél húst és ő pedig készítse el neked. Főzzön egy adag pörköltet, sült húst, fasírtot, ezek elállnak napokig, igazán nem kell minden nap főznie, egyszerre is elkészíthet több napra való vacsit.

2012. nov. 12. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!