Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A feleségem állandóan zöld kaját csinál.

Figyelt kérdés

Most ne támadjatok, nem azt várom, hogy mindig friss kaja legyen mire haza érek de már unom ezt a sok zöldséget, mégis azt kell enni mert "az egészséges". Felőlem ő ehet füvet ha akar de nekem húsra van szükségem, amúgy is fizikai munkát végzek kell az erő. Csinálnék magamnak ha lenne rá időm, viszont ő a nap nagy részében itthon van. Régebben nem így volt. Megkértem már, hogy csináljon valami kaját is de csak ritkán szokott.

26/F

2012. nov. 12. 18:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem itt alapvetően nem a húsról meg a zöldségről van szó. Főleg, ha korábban nem így volt.

Le kell ülnöd a feleségeddel és beszélgetni vele. Megkérdezni, hogy történt-e valami, ami miatt ez így megváltozott. Lehet, hogy valamilyen sérelme van veled szemben, amit nem mond, és az ételen vezeti le, hogy olyat főz, amit nem igazán szeretsz.

Vagy lehet, csak annyi, hogy nem is mondtad neki, hogy szeretnél több húsz enni? Vagy egyszerűen a bevételből nem futja annyi húsra? Ezer oka lehet, de a megoldás kulcsa mindenképpen az indulatmentes kommunikáció.

2012. nov. 12. 19:30
 22/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem arról van szó, hogy a "pénisze van", és büdös neki a főzés, hanem arról, hogy ő dolgozik, a felesége meg alig, az lenne a munkamegosztás, hogy a férj a munkahelyén dolgozik, a nő meg otthon dolgozik, tehát megfőz, kitakarít stb...

Ez az egyenlő teherviselés!

Én nőként mondom ezt, de rettentően idegesít, amit manapság a nők összehisztiznek, hogy "Otthon sem segít!" "Nem viszi le a szemetet!", aztán meg kiderül, hogy az asszony egész nap otthon van, a férfi meg 12 órát dolgozik.

Az egyenlőség már lassan megfordul, és mindent a férfi nyakába tennének.

Nem neked kell főzni Kérdező, főzzön a feleséged, és főzzön a te szád íze szerint IS, elvégre vegyen már tekintetbe téged is, meg a te ízlésedet.

Határozottan mondd meg, hogy "Húsos ételt főzzél estére, légy szíves!"

Ennyi!

Megérdemled a sok munka után!

2012. nov. 12. 19:49
 23/31 anonim ***** válasza:
11%
Ki volt az aki az összes normálisan gondolkodó válaszolót lepontozta?
2012. nov. 12. 19:57
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 23-as, hát én is pont ezt kérdeztem, de itt mindenki csak lapít...
2012. nov. 12. 20:22
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
Van pénzetek húsos ételekre úgy hogy ő nem dolgozik?
2012. nov. 12. 21:30
 26/31 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kerdezo itt mar mindenki mindent elmondott. En mar csak annyit tanacsolnek kerd meg a kedvesed, hogy irja be a google-be, hogy vashiany es annak kovetkezmenyei.

Ha nincs kedve meseld el neki, hogy a vega etrend vashianyhoz vezet aminek a kovetkezmenye a verszegenyseg (mert a szervezet vasnelkul nem tud eleg hemoglobit eloallitani ami a vorosversejtek oxigen ellatasahoz szugseges.) Hiszi vagy sem ez nem jatek.

2012. nov. 12. 21:31
 27/31 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kerdezo itt mar mindenki mindent elmondott. En mar csak annyit tanacsolnek kerd meg a kedvesed, hogy irja be a google-be, hogy vashiany es annak kovetkezmenyei.

Ha nincs kedve meseld el neki, hogy a vega etrend vashianyhoz vezet aminek a kovetkezmenye a verszegenyseg (mert a szervezet vasnelkul nem tud eleg hemoglobit eloallitani ami a vorosversejtekben az oxigen szaliatasahoz szugseges.) Hiszi vagy sem ez nem jatek.

2012. nov. 12. 21:32
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
Bocsii nem hittem, h 2x elmegy... Telirol vagyok es javitottam. A 2. A helyes ;)
2012. nov. 12. 21:35
 29/31 anonim ***** válasza:
13%

Ha most ezért vagy másért elválna a feleségétől, és egyedülálló lenne, neki kellene főznie teljesen magára. (Jobb esetben. Vagy hazaköltözik a mamihoz.)

Tehát nem lehetetlen. Rengeteg ember van, aki többet dolgozik, és mégis ellátja magát.

Azt meg el tudom képzelni, hányan mondanák azt, hogy dolgozó nő - otthon lévő férfi felállásban jogos, hogy a feleség menüt kér.

2012. nov. 12. 22:13
 30/31 anonim ***** válasza:

Idióták, még, jó h kamu a kérdés, eleve a fogalmazás mód.

A másik meg h a kérdező neve(mivel ráírtam), kiscsaj20.

Szal újabb unatkozó ****** *******.

2012. nov. 13. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!