Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A feleségem állandóan zöld kaját csinál.

Figyelt kérdés

Most ne támadjatok, nem azt várom, hogy mindig friss kaja legyen mire haza érek de már unom ezt a sok zöldséget, mégis azt kell enni mert "az egészséges". Felőlem ő ehet füvet ha akar de nekem húsra van szükségem, amúgy is fizikai munkát végzek kell az erő. Csinálnék magamnak ha lenne rá időm, viszont ő a nap nagy részében itthon van. Régebben nem így volt. Megkértem már, hogy csináljon valami kaját is de csak ritkán szokott.

26/F

2012. nov. 12. 18:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
16%
Pénisszel a tűzhely elé állni??? Botrány, mondom én, botrány!!!
2012. nov. 12. 18:28
 12/31 anonim ***** válasza:
52%

Kapásból azt mondtam volna, ha nem tetszik, főzzél magadnak.

De ha neki jóval több ideje van, te pedig sokkal többet dolgozol, akkor bőven megtehetné, hogy főz kedvedre valót.

Persze a húsos főzés pénz kérdése is. De ha ez nem probléma, akkor lehet ezt úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen.

Nem kell egészségtelen, zsíros húsokból főzni, csirke mellből például 30 perc alatt is sok jó étel elkészül. Mellé pedig a feleséged csinálhat magának zöld köreteket.

De mondom, a főzés pénz kérdése is, ezzel nem tudom, hogy álltok.

2012. nov. 12. 18:31
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem a pénisszel van a baj, hanem azzal, hogy egész napi fizikai munkát végez, és mivel a felesége a nap nagy részében otthon van és AMÚGY IS FŐZ akkor miért ne csinálhatna olyat, ami mindenkinek tetszik?
2012. nov. 12. 18:31
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is tervezzétek meg a heti menüt és együtt menjetek el bevásárolni.

Én nő vagyok, de én is úgy gondolom ha valaki otthon van, nem dolgozik tehát a másik fél tarja el, akkor legalább annyit tegyen meg hogy főz rá.

2012. nov. 12. 18:37
 15/31 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen mindegy, hogy a munka miatt szeretnél húst enni, vagy csak úgy...szeretnél és kész. Te sem mondod neki, hogy a te kiadásaidra elég 60.000 forint, a többit nem kéred el, mert minek? Neked nem kell. A házasság nem így működik, hanem úgy, hogy figyelembe vesszük, nem vagyunk egyedül.

A többiek nagyon jó tippeket adtak, nagybevásárlásnál igenis tedd oda a husit is, neked is jogod van enni azt, amit szeretnél.

2012. nov. 12. 18:59
 16/31 anonim ***** válasza:
85%
én mindig előe megkérdezem mit enne.nő vagyok de attól függetlenűl szükségem van húsra.az sem egészséges ha csak zöldséget eszik.lehet azért nem főz húst mert nincs energiája rá,hogy nem eszik húst.elfárad a zöldség darabolásában.
2012. nov. 12. 19:01
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
Ezt azért kicsit felháborítónak tartom. Mit szólna a feleséged, ha azt mondanád, Mucikám, olyan finomak ezek a zöld kaják, de energiám nincs tőlük, holnap nem megyek dolgozni. És mosolyogva lefeküdnél, és még ráadásképpen egy szabit is kivennél másnapra, hogy teljes legyen a sztori. Én teljes mértékben egészség párti vagyok, de azért azt nem várhatom el hogy a fizikai munkát végző férjem, aki ráadásul szereti is a hús, meg szüksége is van rá csak zöldet egyen mert nekem úgy tetszik. Én a helyedben a fenti sztorit megjátszanám, talán eljutna az agyáig, ha szép szóval nem jut el.
2012. nov. 12. 19:02
 18/31 anonim ***** válasza:
72%
Én nő létemre (nem végzek kemény fizikai munkát) nem tudok hús nélkül meglenni egy napig. Persze eszek zöldséget is, főzeléket is, de ezekhez is mindig hús van. Szerintem is az az egyik legjobb megoldás, ha hétvégén előre készítesz magadnak, aztán hét közben te mindig azt eszed, egy idő után hátha észbe kap a kedves. Ő idő közben vega lett, vagy miért nem óhajt húst készíteni? Meg mit eszik, csírákat? Nem lehet így élni, sosem értettem, hogy hogy maradnak egészségesek a vegák. Persze a sok táplálékkiegészítő segíthet...
2012. nov. 12. 19:16
 19/31 anonim ***** válasza:
72%

10-es válaszoló vagyok, valaki magyarázza már el légyszíves, h miért vagyok 23%-ra lepontozva, mert esküszöm, nem értem!

Én nő vagyok, ha több időm lenne, mint a férjemnek, bizony minden nap főznék rá a legnagyobb örömmel.

Így, hogy mindketten ugyanolyan leterheltek vagyunk, hol egyikünk, hol másikunk főz, mikor kinek van ideje rá.

De hogy miért vagyok lepontozva, szeretném megérteni. Köszönöm.

2012. nov. 12. 19:20
 20/31 anonim ***** válasza:
86%
tudni kellene, miket főz, a legtöbb kaja, pl. főzelék, tészta, rizs, krumpli, vegyes zöldségköret MELLÉ is lehet húst tálalni. Ha nincs anyagi oka, a húst a legegyszerűbb elkészíteni. A hal, pulyka, csirke, karaj ráadásul egészséges. A helyedben befizetnék valahová vagy rendelnék magamnak kaját. Csak rájön, hogy olcsóbb, ha főz.
2012. nov. 12. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!