Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 4 év után is ha hozzámér vagy csak hozzám bujk a feleségem nekem már áll?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 11:36
1/13 anonim válasza:
Örülj neki. Az azt jelenti, hogy még mindig szeretitek egymást.
2/13 anonim válasza:
szeretethez semmi köze várj még 2 évet..vagy egy felet..lesz ez máshogy is ne aggódj az ember nem monogám
3/13 anonim válasza:
15 év után is, hacsak meglátom hátulról, meztelenül, ahogy mondjuk a fürdőbe megy, már áll :-P De nemrég beszaladtam a munkahelyére és megláttam, hogy egyedül van az irodában, máris állt :-D ... de ott most nem hagyta magát :-(
4/13 anonim válasza:
nehéz elhinnem hogy x év után áll úgyanarra anőre legyen az akármilyen egy max 2 év után kiismered előbb utóbb megunod..nem hiszem hogy a bennünk élő legősibb genetikai kód elnyomható ez a fajfentartás ill az életbenmaradás.le kell varrni annyi nőt amennyit csak lehet.évekig egy mellett számomra maga lenne a nyomor..38 vok tudom mit beszélek..egyik olyan mint a másik ott a rés az egiken ahol amásikon de picit jellemben szokásokban viselkedésben reakcióban kicsit más ha kiismerti az ember megunja..éveken át ugyan az rutinból..hát nem tudo,aki irta a15 éevet annak amaximális tiszteletem
5/13 anonim válasza:
Normális. :) Párommal is így van, mindig arra gondolok, hogy milyen aranyos. :D
6/13 anonim válasza:
#4:
Én írtam a 15 évet! 38 vagyok én is ... kb. 35-40 nővel volt kapcsolatom életem során, tehát van összehasonlítási alapom ... sajnálom #4-es, amit írtál az a Te szegénységi bizonyítványod :-P
7/13 anonim válasza:
,,Éveken át, rutinból...?" o.O attól, hogy egy emberrel vagy, még lehet változatos szerintem sok éven keresztül is. Sok helyen még a nagyszülők is ,,megkergetik egymást az asztal körül". :D Mi így mondjuk.
8/13 anonim válasza:
Igen ez normális,és azt jelenti hogy szexuálisan vonzodtok egymáshoz és még szeretitek egymást ennyi év után is.
9/13 anonim válasza:
kb ez lenne a normális..
én is ilyen kapcsolatra vágyom.
10/13 anonim válasza:
Persze normális, Ez minden házasságban így van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!