Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér vagyok, azert nincs?

Figyelt kérdés

Barátnőm???

149 kiló vagyok, hiába probalkozom a suliban minden lany lepattint.

Senkinek nem kell egy kover srac?

Lefogyni nem birok, lehetetlen.

Ehezek 3 honapot, aztan + 5 kilo vissza, ugyhogy lesz.rom a fogyokurat!

2013. jan. 6. 23:11
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
lehet tényleg elbeszélünk egymás mellett. De szerintem nem kell egyből ilyen drasztikus lépést tenni. 20 év körüli a srác, meg se próbált még lefogyni, a műtétet szerintem nem az ilyeneknek találták ki, hanem akinél csődöt mondott minden más. Ha be lenne állitva a kajája, és heti 2x elmenni úszni akkor 10 kiló is lemenne róla nyárra és nem kell se műtét, se csodaszer
2013. jan. 8. 10:49
 42/50 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

A gyűrű mar nekem is eszembe jutott, mert ha Gyozikenek sikerult, nehogy mar nekem ne... :D

Viccet felreteve, elkezdtem... Csinalom!

A gyurutol meg felek,de ha jon a kudarc, akkor az lesz, de! Nem fog jonni!!! Lefogyok, sportolok, jah es ma is kegkaptam egy kiscsajtol, hogy dagadt, nem ferek el mellette :) de ez is motival es most azert is!!!

Remelem igazatok lesz, szebb nem leszek de sovanyabb! :)

Es este megyek egy gyors setara...

2013. jan. 8. 13:31
 43/50 anonim ***** válasza:

pár jó tanács

csinálj magadról hetente fényképet, illetve tegyél ki valahova egy olyan fotót amit el szeretnél érni mondjuk fél év múlva. Legyél reális! 100 kilósra mondjuk olyan 1,5-2 év alatt kellene lemenned, ha annál gyorsabban fogysz, akkor a bőröd csak megnyúlik, a plasztikát meg nem tudom mennyire támogatják, szerintem azt magadnak kéne fizetni és nem lenne 2 fillér.

Ne nézegesd folyton a mérleget, hetente-kéthetente nézz rá csak, nagyon becsapós lehet. A fotós megoldás a legjobb. Nézz fel gyúrós oldalakra ott szakszerűen le vannak irva a különböző kajálások, keress szálkásitó étrendet. Napi 5-6 alkalommal kis adagokat, számold ki, hogy mennyi kalóriabevitel kell és tartsd magad szigorúan hozzá. Hétvégente menj el egy órára úszni, az nem terheli le az izületeket, illetve esténként fél óra intenziv séta is bele kell hogy férjen az idődbe. Ha van kutyád, akkor mondjuk viheted sétálni, hátha összeakadsz egy szintén kutyás csajjal :D

Keress valakit akivel együtt tudnátok fogyni, jó ha van valaki aki ösztönöz ha épp magad alatt vagy, vagy elhagynád magad.

A műtét az nagyon-nagyon az utolsó lehetőség legyen. Kis odafigyeléssel igen is le tudsz fogyni magadtól is!

2013. jan. 8. 13:44
 44/50 anonim ***** válasza:
Én már csak annyit mondanék, hogy hajrá.....
2013. jan. 8. 15:46
 45/50 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek! :)

Durván hangzik ez a 2 ev, de igazad van. Hamarabb nem biztos, hogy jo lenne.

Remelem visszahuzodik a borom, de legjobban a tokam gyulolom!

Egy honap mulva jelentkezem, hatha meg olvassa valaki!

2013. jan. 9. 07:13
 46/50 anonim ***** válasza:

kitartást

van még egy ötletem ami segithet

kezdj el naplót vagy blogot irni, aki komolyabban edz azoknál is alap dolog

Leirod hogy mit és mennyit ettél, illetve mikor, meg azt hogy hogy mozogtál. Ha rendszerezve látod akkor egyrészt van egy támpontod és meg tudod nézni hogy ha mondjuk miért megy lassabban a súlyvesztés mint ahogy elvárnád. Másrészt ha sikerül akkor büszkén tudsz visszanézni hogy na innen indultam, ezt csináltam, ide jutottam.

Ja és ne feledd hogy heti 1-2 kiló minusz a normális. Ha gyorsabban megy le akkor gusztustalanul megnyúlik a bőröd (nézz rá a nagy fogyás c. műsor szereplőire - mindegyikről le kellett operálni egy négyzetméter bőrt), illetve az a nagy súly tizenpár év alatt ment fel, nem szabad sokkal gyorsabban leadni

2013. jan. 9. 09:44
 47/50 A kérdező kommentje:

Jo otlet!

Koszi, veszek egy kis fuzetet es abba irom majd, az legalabb mindig nalam lehet.

2013. jan. 9. 10:45
 48/50 A kérdező kommentje:

Fiuk/lányok 126 kilónál tartok... :)

Az a durva, hogy nem kifejezetten dietazom, csak rengeteget mozgok... :)

2013. ápr. 5. 20:24
 49/50 anonim ***** válasza:
csak igy tovább
2013. ápr. 6. 20:10
 50/50 anonim válasza:

Jujj*-*

Helyzet? Visszament rád a felesleg? Vagy sikerült az "álomtestedet megszerezni"?:DD

2018. júl. 11. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!