Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csak azért nem járnátok egy lánnyal mert kövér? Ha különben minden rendben van vele.
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 22:21
1/16 anonim válasza:
képzeld el h egy kövér nő a szádra ül. és most tedd fel magadban újra a kérdést
3/16 anonim válasza:
Minden?Az szerintem elég gáz,hogy egy nő nem képes fiatal korában figyelni a külsejére,egészségére,közérzetére diétával,sporttal.Nem járnék,mert szexuálisan taszít:ahogy egy kövér nő lehet jó fej ,de nem vonz ,ugyanúgy ,mint egy jó fej fiú ,aki szintén nem vonz.
4/16 anonim válasza:
Én kövér vagyok, és nem várnám el egy nem kövér lány imádótól, hogy járjon velem. Ha van kiszemelted, akkor inkább keress olyat, akinek bejönnek az ilyen lányok, vannak ilyen férfiak.
5/16 A kérdező kommentje:
És csak szex? Az sem?
2010. márc. 14. 22:29
6/16 anonim válasza:
egyet értek a fentebb írókkal a kérdésedre pedig szerintem..: csak sex? pont a sexel és a külsőségekkel van a probéma
7/16 anonim válasza:
Ha valakinek valaki nem tetszik külsőleg, nem izgatja, nem mozgat meg benne semmit, nem hiszem, hogy menne a szex. Persze, aki csak a lukra hajt, az leoltja a villanyt és kész (félig-meddig), de szerintem mindkét félnek megalázó lenne az.
8/16 anonim válasza:
itt mindenki meg van bolondulva?!...ha csak a kulsore hajtasz, elersz annyit, hogy talalsz egy plazaptisat, akivel kozos tematok nincs, lehet hogy szexualisan kivanod, de monddcsak, ha nem jossz ki vele ugy atlagban, el tudod kepzelni vele az eleted?...mit ertesz azon, hogy:kulonben minden rendben van vele?...remelem, te is nem egy vagy azok kozul akik csak a szexre hajtanak...a szex nagyon fontos resze a kapcsolatnak...de vannak mas dolgok is.....akinek nemtetszik valaszom irjon privibe...kifejtem bovebben is...:D
9/16 anonim válasza:
Így van, nem járnék vele, ahogy sokan mások sem. De nyugi, van olyan, akinek a kövér lányok tetszenek. Példaként a legtöbb ember elfordul, ha lát egy Fiat Multiplát ( [link] ), de van aki meg is veszi...
10/16 A kérdező kommentje:
különben jól elvagy a csajjal, van közös téma, tudtok beszélgetni órákon keresztül és szexuálisan is fel tud izgatni. de csak az lenne ok arra hogy ne járj vele hogy kövér?
2010. márc. 15. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!