Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok, azert nincs?
Barátnőm???
149 kiló vagyok, hiába probalkozom a suliban minden lany lepattint.
Senkinek nem kell egy kover srac?
Lefogyni nem birok, lehetetlen.
Ehezek 3 honapot, aztan + 5 kilo vissza, ugyhogy lesz.rom a fogyokurat!
Meglepődnétek egyébként, hogy mennyi pajzsmirigyes van, na meg Cushing, bár ez már jóval ritkább, de nem hinném, hogy a kérdezőnél erről van szó, viszont én a helyében elmennék, főleg, ha már túlvan pár sikertelen fogyókúrán.
Ártani nem árthat, csak egy vérvétel.
A legfőbb probléma, hogy igazán nem is akarsz lefogyni. Idejössz panaszkodni, hogy 150 kilósan a kutyának se kellesz, de igazából semmi elhatározás benned, hogy lefogyj.
Innentől kezdve meg csak kifogásokat keresel.
Kijelented, hogy leszаrod a fogyókúrát. Akkor mégis hogy fogynál le? Jön a jótündér, és sovánnyá változtat.
Elhisszük, hogy nagyon sokat szenvedtél. De attól, hogy mi ezt elhisszük, még nem leszel soványabb, és barátnőd se lesz.
Elhisszük, hogy haverod ugyanazt eszi, mint te, mégse hízik meg. Mert létezik egy genetika nevű dolog. Te genetikailag hajlamosabb vagy a hízásra. (De talán akkor nem ugyanazt kéne enned, mint haverodnak...)
Azt hiába várod, hogy egy valamire való lány - pláne ilyen hozzáállás mellett - elfogadjon, és képes legyen veled járni. (Bár van egy olyan sejtésem, hogy te sem a 100 kiló feletti lányoknál próbálkozol, hanem inkább a szebbeknél.)
Szóval ha arra vársz, hogy majd jön egy szép lány, akinek az ocsmány, igénytelen kinézeted tökéletesen megfelel, akkor jó várakozást és boldog agglegény éveket kívánok!
Te magad is elismered, hogy taszító látvány vagy. Akkor mit vársz? Te járnál olyasvalakivel, aki taszító látványt nyújt? Esetleg a nagyon elkeseredettek körében keresgélhetsz valaki csúnyaságot, de erre sem adok sok esélyt.
Az étkezési szokásaidon nem vagy hajlandó változtatni. Pedig kéne. Nem feltétlenül egész nap salátát zabálni, hanem a napi kalóriabeviteledet 10-20%-kal csökkenteni. (Az éhezés sem jó technika, utána sziknte borítékolható az újabb hízás.)
Kategorikusan, az ezt megemlítőt lenézve, kigúnyolva elutasítod a sportnak még a lehetőségét is. Pedig naphosszat a fotelban ülve nem fogsz ám lefogyni. Nem, nem egyből a maratonon kell indulnod, mielőtt velem is elkezdesz gúnyolódni, de létezik rengeteg sport, rengeteg mozgási lehetőség. Tessék egy kicsit mozogni!
Nem hiába mondják, hogy minden az elhatározáson múlik. Persze, nyilván nem minden, de aki így áll hozzá, mint te, az hiába sír, nem fog lefogyni.
Hiába mondod, hogy nem vagy igénytelen. De, az vagy. Az az ember, aki tudja, hogy szаrul néz ki, ennek ellenére kategorikusan elzárkózik mindentől, ami egy kicsit is segíthetne rajta, majd siránkozva várja, hogy valaki megszeresse őt, az bizony igénytelenség.
Tudom, ide sem azért írtál, hogy valaki konkrét tanácsokkal segítsen, hanem inkább csak panaszkodni, "sírni egyet", meg megnyugtatásért jöttél ide. Hogy valaki azt mondja, hogy nagyon sajnál téged, és majd úgyis lesz olyan lány, akinek így kellesz, amilyen vagy. Nem kell kertelni, eleget tanultam pszichológiát, 99%, hogy igazán csak ezt vártad volna.
Azt is tudom, hogy valószínűleg semmin nem fogsz változtatni. Mert ez így kényelmesebb neked. Mozogni? Máshogy étkezni? Máshogy élni? Inkább siránkozol kicsit, és nem váltotatsz semmin.
De azért gondold meg! Mit akarsz az élettől? Állandó depiben, magányosan élni, tudva, hogy még rádnézni is undorodnak az emberek? 40-50 évesen meghalni valami komoly szív-és érrendszeri betegségben? (A vázrendszeri megbetegedéseket nem is említve.) Ezt akarod?
Vagy egy egészséges életet akarsz, ahol boldog lehetsz, barátnpd, később feleséged, gyerekeid lesznek? Melyiket akarod?
Csak rajtad múlik.
Atya ég, de kemények és jófejek vagytok, el sem hiszem, hogy van ilyen itt a gyk-n :)
Tok igazatok van mindenben!
A "pszichologus" kissé Csernusosra vette a figurát, de bejött... Köszönöm!!!
Igazából mar tegnap is komolyan gondoltam, h ujra nekifutok, no nem a maratonnak, azt csak viccnek szantam, nem gunynak, hanem eves+sport.
Nem tudom, hogy mi lesz, nem is sirankozom, de jost ugy erzem sok erőm van.
Tenyleg az a baj, hogy otthon nehez, mert mindig az van, hogy
Meg ma nem is ettel, csak ebbol, csak abbol, ezt is csinaltam...
Ebből meg ez lett/lesz.
Most irnam, hogy nem vagyok igenytelen, kert tiszta vagyok, markas ruhaim vannak, de ez nem ellensúlyozza azt, ami rajtam van.
A lenyeg, nekifutok es 100 kilóig meg sem allok az tuti! :/
Nem irom meg a korom, hazudni nem akarok, de kiakadnatok paran... :(
Koszi meg egyszer!
Pacsiztam!
Ui.:
Az a szoke egesz kis csini :)
A lanyokrol meg leteszek es inkabb sport, seta, dieta, sport,seta dieta :)
persze, nehogy magadtól kelljen csinálni...miért nem egyből zsírleszívás? Pont az ilyen nagyon kövéreknek könnyű beindítani a fogyást. Ha áttérne egy normális étrendre mozgás nélkül is olvadnának le a kilók róla. Sokkal könnyebb neki leadni 50 kilót mint egy picit elhízottnak 5 kilót.
Nem drasztikus fogyókúra kell neki, hanem életmódváltás. Egészséges, normális kajálás, amikor lehet akkor sétálva menni oda ahova szeretne, aztán ennyi. Valami könnyebb, nem megerőltető sport - úszás, bicikli - és 1 év után rá se fog ismerni magára. Azonban, hogy ne kelljen a későbbiekben felvarratni a bőrét az lenne a legjobb ha olyan 2 év alatt menne le 100 kilóra, hogy tudja követni a bőr a súlycsökkenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!