Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok, azert nincs?
Barátnőm???
149 kiló vagyok, hiába probalkozom a suliban minden lany lepattint.
Senkinek nem kell egy kover srac?
Lefogyni nem birok, lehetetlen.
Ehezek 3 honapot, aztan + 5 kilo vissza, ugyhogy lesz.rom a fogyokurat!
Megtenned, hogy elkuldod a dietat? Hátha....
Köszi
Annyi a lényege, hogy ki kell iktatni a rizst, olajat, zsírt, cukrot, kukoricát, krumplit az étrendből.
Amit ehetsz az a sárgaborsóliszt, darálni is lehet és venni is. :)
Rántás helyett keményítővel kell besűríteni a főzelékeket, cukrot abszolút semmibe nem lehet tenni.
A húsokat sütőzacskóban kell sütni, tejből pedig a 1,5%-osat kell választani, ezt lehet inni.
Kenyér, zsemle, kolbász kihúzva.
A reggeli mindig gyümölcs legyen, ami lehetőleg nem banán és este 6 óra után ne vacsizz.
Olajos magvakat, tehát mogyorót, diót ne egyél.
Egyébként, ha valaki belejön baromi jó kajákat lehet így is főzni :)
Bocs, de itt nem 1-2 kiló feleslegről van szó. 150 kilóból két kissé duci pasas simán kijönne. Én 75 kiló vagyok (175 centihez), de így is van mit ledolgozni. Te ennek vagy pont a duplája. Persze, nem mindegy, hogy milyen magassághoz társul, de azért 100 kiló fölött már gáz van.
Mellesleg hány éves vagy?
Főleg sulis korban nem fognak a lányok olyan pasival járni, aki - bocsánat - szétfolyik, ráadásul tök igénytelen. Cseszel a fogyókúrára, persze, a legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy, aztán ráhízni még 10 kilót.
Meg aztán gondolj bele... szerintem neked sem az álmod mondjuk egy ilyen (vagy ennél jóval súlyosabb) nő: [link]
ha te is undoritónak találod magad akkor miért várod el hogy egy lánynak igy tetsszél?
Egyébként meg olyan nics hogy lehetetlen lefogyni. Néhány ritka betegségnél előfordul, de kicsit hihetetlen hogy minden lusta ember pajzsmirigyes. Szóval le lehet fogyni csak akarni kell.
Holnap délután a gyk helyett a guglira nézz fel. Ha lehet akkor valami testépitős oldalra nézz fel, ahol tudományos háttérrel is meg vannak támogatva az elméletek, és ne a divatos diéták után menj. A fogyás alapvetően úgy fog menni ha több energiát használsz el mint amennyit beviszel kajálással.
De ezt az este 6 után nem szabad enni dolgot komolyan ne vedd, alvás közben regenerálódik a szervezet, illetve az agy ekkor dolgozza fel a napi infókat, kell az energia, az nem normális ha fél napra éheztetjük a testet, aztán fél napig meg tömjük kajával. Estére általában lassan lebomló fehérjét szoktak javasolni.
A csajozáshoz nem tudok igy tippet adni, vagy elfogadod magad ilyennek, vagy lefogysz olyanra hogy tetsszél magadnak, de a lényeg hogy ha magabiztos leszel akkor onnantól már könnyebben fog jönni egy lány is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!