Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem lép, mert kövér vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem lép, mert kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval (én 24 éves lány vagyok, ő 27) és nagyon megkedveltük egymást. Mindig szívesen találkozik velem és nagyon élvezzük egymás társaságát. Volt úgy, hogy nagyobb társaságban berúgtunk és akkor elmondta, hogy egyre többet szeretne tőlem.

De mégsem tesz semmit ebben az irányban. Attól tartok, hogy visszatartja az, hogy kövér vagyok (24 kiló túlsúly) és igazából csak a személyiségem tetszik neki, de nem tud túllépni a fizikai dolgokon.

Ez nagyon elkeserítene, lehetséges, hogy valóban így van? Azért mégse kérdezhetem ezt meg tőle, de egyébként éppen fogyok, 28 kiló pluszról indultam mikor megismerkedtünk.

2012. máj. 14. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Ez lehetseges, en pl. nem jarnek duci lannyal, barmennyire is tetszene a szemelyisege. Kezdj el szepen dietazni/sportolni, mar csak az egeszsegedert is!
2012. máj. 14. 14:50
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Van rá esély, de ha tényleg vonzónak talál, akkor azért 27 évesen ezen túl szokás lépni. Tizenévesen még én is a modellalkatú lányokra buktam, aztán huszonöt-hat évesen voltam egy kb annyira túlsúlyos lánnyal mint te és hát no, isteni volt az egész, a személyisége is, a szex is... :)
2012. máj. 14. 14:50
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
ha azért nem akar többet mert kicsit testesebb vagy akkor hagy a ..be:D lesz olyan aki ugy szeret ahogy vagy:D
2012. máj. 14. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Lehet benne valami:( Sajnos vannak olyan férfiak akik nagyon adnak az ilyesmire. Épp úgy ahogy az én kiszemeltemet valószínű azért nem érdeklem, mert van néhány pattanás az arcomon. Pedig ezek múló dolgok, nem öröklétűek... Szomorú hogy nem látják ezt...
2012. máj. 14. 14:51
 5/16 anonim ***** válasza:
53%

Egy személyes tapasztalat: volt egy duci/kövér csaj akivel barátkoztam. Nagyon bejött a személyisége, igazi lökött, jófej :))) Egy buliban smároltunk is, utána amikor rágondoltam mindig állt a f.szom :D De aztán azt mondtam neki h inkább maradjunk barátok (a túlsúlya miatt) pedig lehet máig jól meglennénk.

Nem tudom segítettem-e ezzel?! :D

2012. máj. 14. 14:53
 6/16 anonim ***** válasza:

Zucker im Kaffee

Und Zitrone oder Sahne in den Tee

Und im Herzen alle Tage lang amor

Das ist wunderbar Senor

Pfeffer im Salat

Und Musik im roten Vino den man hat

Und im Herzen immer nocheinmal amor

Das ist wunderbar Senor

Hallgassatok ilyen német funky-t, ha már nem megy a kommunikáció. Szerintem meg lép, attól függetlenül, hogy kövér vagy.

2012. máj. 14. 14:55
 7/16 anonim ***** válasza:
most bizonyára az élettől is elvették a kedved a többiek, de legyen ez a motiváció arra, hogy le tudj fogyni :)
2012. máj. 14. 14:55
 8/16 A kérdező kommentje:

Én is reméltem, hogy túllép ezen, meg valahogy a büszkeségem is azt mondja, hogy ha így nem vagyok jó, akkor húzzon el, csak túlságosan belehabarodtam egyrészt, másrészt én is fogyni szeretnék és egyetértek ezzel a nézőponttal.

Viszont akkor szóban miért mondja, hogy akar engem és nem mint jóbarát, ha nem tesz semmit? Én csak ezt nem tudom megfejteni, mert simán mondhatná, hogy nem akar tőlem semmit, csak legyünk jóbarátok vagy az sem. Szóval nem értem a viselkedését.

2012. máj. 14. 14:56
 9/16 A kérdező kommentje:
5. Tulajdonképpen segítettél, legalább értem, hogy elég sokáig lehet húzni egy csaj fejét, még ha egyáltalán nem érdekel, akkor is. Lehet, hogy ő is ezt teszi, nem tudom.
2012. máj. 14. 14:58
 10/16 A kérdező kommentje:
2. Azért valahol remélem, hogy neked lesz igazad. :)
2012. máj. 14. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!