Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem lép, mert kövér vagyok?
Ismerkedek egy fiúval (én 24 éves lány vagyok, ő 27) és nagyon megkedveltük egymást. Mindig szívesen találkozik velem és nagyon élvezzük egymás társaságát. Volt úgy, hogy nagyobb társaságban berúgtunk és akkor elmondta, hogy egyre többet szeretne tőlem.
De mégsem tesz semmit ebben az irányban. Attól tartok, hogy visszatartja az, hogy kövér vagyok (24 kiló túlsúly) és igazából csak a személyiségem tetszik neki, de nem tud túllépni a fizikai dolgokon.
Ez nagyon elkeserítene, lehetséges, hogy valóban így van? Azért mégse kérdezhetem ezt meg tőle, de egyébként éppen fogyok, 28 kiló pluszról indultam mikor megismerkedtünk.
Egy személyes tapasztalat: volt egy duci/kövér csaj akivel barátkoztam. Nagyon bejött a személyisége, igazi lökött, jófej :))) Egy buliban smároltunk is, utána amikor rágondoltam mindig állt a f.szom :D De aztán azt mondtam neki h inkább maradjunk barátok (a túlsúlya miatt) pedig lehet máig jól meglennénk.
Nem tudom segítettem-e ezzel?! :D
Zucker im Kaffee
Und Zitrone oder Sahne in den Tee
Und im Herzen alle Tage lang amor
Das ist wunderbar Senor
Pfeffer im Salat
Und Musik im roten Vino den man hat
Und im Herzen immer nocheinmal amor
Das ist wunderbar Senor
Hallgassatok ilyen német funky-t, ha már nem megy a kommunikáció. Szerintem meg lép, attól függetlenül, hogy kövér vagy.
Én is reméltem, hogy túllép ezen, meg valahogy a büszkeségem is azt mondja, hogy ha így nem vagyok jó, akkor húzzon el, csak túlságosan belehabarodtam egyrészt, másrészt én is fogyni szeretnék és egyetértek ezzel a nézőponttal.
Viszont akkor szóban miért mondja, hogy akar engem és nem mint jóbarát, ha nem tesz semmit? Én csak ezt nem tudom megfejteni, mert simán mondhatná, hogy nem akar tőlem semmit, csak legyünk jóbarátok vagy az sem. Szóval nem értem a viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!