Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem lép, mert kövér vagyok?
Ismerkedek egy fiúval (én 24 éves lány vagyok, ő 27) és nagyon megkedveltük egymást. Mindig szívesen találkozik velem és nagyon élvezzük egymás társaságát. Volt úgy, hogy nagyobb társaságban berúgtunk és akkor elmondta, hogy egyre többet szeretne tőlem.
De mégsem tesz semmit ebben az irányban. Attól tartok, hogy visszatartja az, hogy kövér vagyok (24 kiló túlsúly) és igazából csak a személyiségem tetszik neki, de nem tud túllépni a fizikai dolgokon.
Ez nagyon elkeserítene, lehetséges, hogy valóban így van? Azért mégse kérdezhetem ezt meg tőle, de egyébként éppen fogyok, 28 kiló pluszról indultam mikor megismerkedtünk.
Nagyon becsulom, hogy elkezdtel fogyozni, s sok sikert kivanok!
CSak az a nagy baj, hogy nem magad miatt csinalod hanem azert h pasit talalj magadnak..
Szia!
Biztos vagyok benne, hogy hülyeség, amit gondolsz. Ha nem tetszenél neki,akkor sosem mondana ilyeneket, nem akarna tőled többet, képtelen lenne vonzódni.
Szóval szerintem egyszerűen iszonyú gyáva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!