Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem lép, mert kövér vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem lép, mert kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval (én 24 éves lány vagyok, ő 27) és nagyon megkedveltük egymást. Mindig szívesen találkozik velem és nagyon élvezzük egymás társaságát. Volt úgy, hogy nagyobb társaságban berúgtunk és akkor elmondta, hogy egyre többet szeretne tőlem.

De mégsem tesz semmit ebben az irányban. Attól tartok, hogy visszatartja az, hogy kövér vagyok (24 kiló túlsúly) és igazából csak a személyiségem tetszik neki, de nem tud túllépni a fizikai dolgokon.

Ez nagyon elkeserítene, lehetséges, hogy valóban így van? Azért mégse kérdezhetem ezt meg tőle, de egyébként éppen fogyok, 28 kiló pluszról indultam mikor megismerkedtünk.

2012. máj. 14. 14:48
1 2
 11/16 Diavolino44 ***** válasza:

Nagyon becsulom, hogy elkezdtel fogyozni, s sok sikert kivanok!

CSak az a nagy baj, hogy nem magad miatt csinalod hanem azert h pasit talalj magadnak..

2012. máj. 14. 15:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Diavolino44: Többek között azért is. De szerencsére ezt képes vagyok elválasztani a fejemben, ha esetleg nem kellenék neki, akkor is folytatnám a fogyót, durva túlsúly ez.
2012. máj. 14. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csunyát javaslok. Rugjatok ismét be és akkor kérdezz rá. ( Az alkohol sokszor figyelmen kivül hagy gátakat.) Lehez hogy ez irány mutatna neked.
2012. máj. 14. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
rúgjon be, és úgy pasizzon. hát az tényleg sokkal gyönyörűbb
2012. máj. 14. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos vagyok benne, hogy hülyeség, amit gondolsz. Ha nem tetszenél neki,akkor sosem mondana ilyeneket, nem akarna tőled többet, képtelen lenne vonzódni.

Szóval szerintem egyszerűen iszonyú gyáva.

2012. máj. 14. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok egy nádszál,sosem voltam,van rajtam husi,és vannak idomaim.Tudom nem vagyok tökéletes,de pl én mindig magam miatt diétázok,sportolok.Kisugárzás és érzelmi állapot a titok nyitja!Nemrég megismerkedtem valakivel,nagyon durván van köztünk kémia,és pl már fogytam mióta együtt vagyunk,és szeretnék még pár kg-ot leadni.Kédező szerintem nem a pluszkilótól függ ez a dolog :)
2012. máj. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!