Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok, azert nincs?
Barátnőm???
149 kiló vagyok, hiába probalkozom a suliban minden lany lepattint.
Senkinek nem kell egy kover srac?
Lefogyni nem birok, lehetetlen.
Ehezek 3 honapot, aztan + 5 kilo vissza, ugyhogy lesz.rom a fogyokurat!
Milyen magas vagy?
Egyébként én felnőtt nő vagyok, de nekem mindig is tetszettek a duci srácok. A párom is ilyen, sosem kéne izmos vagy vékony. Szóval biztosan van a te korosztályodban is ilyen lány.
Leszarod a fogyókúrát, akkor a lányok is leszarnak :D
Magyarul: Leszarod a világot, a világ is leszar téged
Azért nem mindegy milyen magas.
195 cm-esként ez közel sem akkora probléma, mintha csak 160 cm.
Tényleg nagyon sokat szenvedtem már, higyjetek el!
De ha csak ugyanazt eszem, mint a haverom, akkor is hízok, o meg marad 75kg.
Azt szeretnem, ha igy szeretnenek.
Első, koszi a valaszt! Barcsak en is megtalnam...
Biztos nem ezt várod, de tényleg fogynod kellene. Ne haragudj hogy ezt mondom, még ha nem is lányok miatt, de az egészséged érdekében mindenképp. Ez már azért elég húzós túlsúly, könnyen lehet belőle magas vérnyomás, keringési zavarok, ízületi panaszok.. és amúgy biztos, hogy barátnőt is könnyebben találnál vékonyabban. Tudom, hogy iszonyatos erő kell a fogyáshoz, én is rengeteget küzdök vele, most is épp fogyókúrázom. Oké, nem ez volt a kérdésed..
Szóval sajnos igen, a lányok nagy része a külsőt nézi és nem is ad lehetőséget az igazi én megismerésére, ha már külső alapján ítélkezett.
Ha ennyire nem megy a lefogyás szerintem menj orvoshoz. Nézzék meg a pajzsmirigyhormonokat, mellékvesehormonokat, cukrot.
Egészséges ember ennyire nem tud elhízni.
Hány éves vagy? Anyukádéknak ez még sosem jutott eszébe?
175 cm vagyok.
És megsulyed a lift, ha beszalok... :)
Multkor siettem a lifthez, aztan beszolt egy idős neni, hogy " nem baj, jojjon csak legalabb hamarabb leerunk" :D
A nyanya bekaphatja :)
Na, ilyen magasság esetében orvos.
Mondom, akármennyit zabál valaki ennyire nem tud meghízni egy fiatal srác, ha nincs semmi baja. Ehhez kb. egész nap mekis kaját kell enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!