Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy egyre kevesebb rendes lány van? 16F
Figyelt kérdés
Én nem vagyok olyan gátlástalan , mint a többi korombéli, akik csak úgy meghúznak csajokat. Nekem egy helyes, nem r*banc barátnőre lenne szükségem, de alig látok ilyen csajt. Mi legyen?2012. dec. 22. 22:55
11/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy a rendes lányok elégg csúnyácskák, nekem például azért nem sikerül párt találnom, csak, ha leállnék egy kövér, igénytelen, de kedves lánnyal, akihez megőszintén szólva nem tudok vonzódni. Ítéljetek el, de legalább őszinte vagyok. Mi értelme olyannal lenni, aki kedves, de nem vonz szexuálisan?
12/12 anonim válasza:
Vannak kedvesek,műveltek,szép lányok is. Nézz jobban körül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!